W7 Africa
Czy któraś z Was używała tego hmmm.. różobronzera? Jak on się sprawdza do ciepłych karnacji? Bo ostatnio coraz bardziej myślę nad takimi mieszankami bo w sumie i tak na bronzer nakładam trochę różu
Nie miałam okazji jeszcze używać.
Niestety nie doradzę ale zapytam, czy ten podkład naprawdę daje radę przykryć duże plamy, przy c...
O proszę, świetne hobby :)
Jaki polecacie kryolan do twarzy. Mam D79 jest idealny),a chcę dobrać coś minimalnie ciemniejsze...
a które to zimne?
Dla mnie puder jak puder, taki zwykły jak większość tego typu kosmetyków. Czy zmniejsza widoczno...
Miałam kiedyś ten puder i tak średnio mi się sprawdził
Mam kilka paletek MUR i lubię ich używać.
Według mnie palety Makeup Revolution są ok. Na pewno dobrze sprawdzają się na co dzień.
Czy któraś z Was używała tego hmmm.. różobronzera? Jak on się sprawdza do ciepłych karnacji? Bo ostatnio coraz bardziej myślę nad takimi mieszankami bo w sumie i tak na bronzer nakładam trochę różu
Slyszlam duzo pozytywnych opini u maxi na yt sama posiadam z tej firmy brazer i jestem zadowolona
Nie uzywalam
Nie jest za fajny
otoz to
nie lubie tego kosmetyku
zastanawiam sie nad kupnem
Slyszlam duzo pozytywnych opini u maxi na yt sama posiadam z tej firmy brazer i jestem zadowolona
Właśnie
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)