W jaki sposob uwypuklic policzki?
Dziewczyny w jaki sposob uwypuklic policzki ? zeby staly sie bardziej pelniejsze?
Dziewczyny w jaki sposob uwypuklic policzki ? zeby staly sie bardziej pelniejsze?
Ja od niedawna używam rozświetlacza i dzięki temu moje policzki z zapadniętych zmieniają się na ładniejsze, takie bardziej pełne.
A jaki najlepszy rozswietlacz polecicie?
jak chce sie uwypuklic policzki ,ale ma sie cere tlusta z wagrami ,widocznymi porami to co wtedy??? ????
jeśli chodzi o rozświetlacz to polecam KWC i tam poszukać
jeśli chodzi o rozświetlacz to polecam KWC i tam poszukać
sephory??hmm...to nie mój typ , w tańszych też można znaleźć coś bardzo dobrego np. sally hansen albo essence
dają naprawdę fajny efekt
na szczyty kości policzkowych,na policzki róż...na yt jest mnóstwo filmików instruktażowych
Tak właśnie, na same policzki należy nanieść rozświetlacz , a tuż pod nimi nałożyć bronzer
Tak np jak to jest u Nicole
A jaki najlepszy rozswietlacz polecicie?
jak chce sie uwypuklic policzki ,ale ma sie cere tlusta z wagrami ,widocznymi porami to co wtedy??? ????
Balbino,zgadzam sie z Toba..Napisz ,prosze jakich olejków uzywasz i jakie proporcje,z czym łaczysz??Interesowaloby mnie zlaczenie np 3 olejków..Mialas moze zrobiona mieszanke z kilku olejków??ja poki co zakupilam olejek z pestek winogron i lacze z oliwka dla dzieci i oliwa z oliwek...efekty sa swietne...(super nawilza ) jak na razie ,nie zamierzam zrezygnowac z tej metody mycia twarzy.
W wielu watkach ,jak tak czytam Aiszko ,sie dopytujesz co z wagrami,zaskornikami ..sprobuj przemywac czysta twarz zwyklym mlekiem rano i wieczorem..dociskaj wacik do skory az poczujesz ze skora jest lekko sciagnieta i ze mleko zaschnie..po tym czasie mozesz albo zmyc twarz i nalozyc jakis krem albo od razu po zaschnieciu mleka nalozyc krem,ktory u Ciebie dobrze sie sprawdza.. za 2 tyg.daj znac