W jaki sposób skutecznie zatuszować cienie pod oczami
Jakie korektory najlepiej to zrobia?
Też chętnie się dowiem, jak z trwałością tej maskary.
Nie miałam okazji używać.
Nie używałam, jednak Eveline ma według mnie naprawdę dobrej jakości tusze do rzęs.
Czy jest trwały?
Nie używałam.
Nigdy nie korzystałam z takich farb, więc też jestem ciekawa.
Śpię na brzuchu, to nie ma opcji, żebym mi coś przetrwało na ustach :D
Także jestem ciekawa
Nie wiedziałam, że jest takie cudo. Muszę wypróbować.
Jakie korektory najlepiej to zrobia?
najlepszy jest z Make up for ever, ale jest on drogi i nie powinno się go stosować codziennie. Dobre korektory ma też Inglot. Ale najbardziej lubię korekto z KOBO i z Oriflame
Mocno kryjącego korektora nie powinno się używać na cienie pod oczami, bo tutaj skóra jest bardzo delikatna. Możesz nim jedynie przykryć te cienie, które są w wewnętrznej części oka, jakby po bokach nosa. One mają zwykle największą pigmentację i ukrycie ich daje spory efekt. Możesz tutaj użyć np kamuflażu z Catrice. Na cienie pod oczami lepiej nałożyć coś lżejszego, polecam korektor HD z Nyxa. Pięknie kryje ale nie wysusza. Jeśli przeciągniesz go w dół wzdłuż nosa tworząc trójkąt dodatkowo rozświetlisz twarz.
Mocno kryjącego korektora nie powinno się używać na cienie pod oczami, bo tutaj skóra jest bardzo delikatna. Możesz nim jedynie przykryć te cienie, które są w wewnętrznej części oka, jakby po bokach nosa. One mają zwykle największą pigmentację i ukrycie ich daje spory efekt. Możesz tutaj użyć np kamuflażu z Catrice. Na cienie pod oczami lepiej nałożyć coś lżejszego, polecam korektor HD z Nyxa. Pięknie kryje ale nie wysusza. Jeśli przeciągniesz go w dół wzdłuż nosa tworząc trójkąt dodatkowo rozświetlisz twarz.
zgadzam sie, lepiej uzyc cos lzejszego :)
a nieprawda! jak ktoś ma poroblem z mocnymi cieniami jak ja nie użyje czegoś lżejszego bo zaraz usłyszy:
pobił cię ktoś?
nie wyspałaś się?
chora jesteś?
ja uzywam codziennie MUFE nr 4 i mieszam go z dermacolem, inaczej wstydzę się wyjść z domu przez ludzi, którzy są zawistni i mają gdzieś, że ranią słowami gorzej niż nożem.
A moja skóra ma się dobrze, nawilżam ją rano i wieczorem, nic się strasznego nie dzieje. Ważne po prostu żeby dbac o tę okolicę szczególnie.
Korektorem, ewentualnie kamuflażem. Choź ten drugi jest bardzo ciężki i może obciążać delikatną skórę pod oczami. Pod oczy powinno używać isę rożświetlającego korektora o rozświetlających właściwościach.
Korektorem, ewentualnie kamuflażem. Choź ten drugi jest bardzo ciężki i może obciążać delikatną skórę pod oczami. Pod oczy powinno używać isę rożświetlającego korektora o rozświetlających właściwościach.
I tutaj powiem, że perla wszystko dobrze przedstawiła. Od siebie dodam, że z korektorów rozświetlających dobre są właśnie z Inglota i KOBO.
dobry korektor pod oczy
tylko korektor, nie znam innych sposobow
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)