Ubrania Japan Style
Czy kupujecie ubrania Japan Style ?
Co myślicie o tych ubraniach?
Ja ogólnie jestem zadowolona, kupiłam dwie bluzki i sukienkę i są dobrej jakości.
U mnie też się nic nie zmieniło, niemalże wszystko kupuję online.
Przeważnie kupuję online. Bardzo rzadko chodzę do sklepów.
No tak, szczególnie lubię takie polskie marki jak Hibou :) Zamawiam od nich online i nigdy się n...
Jak z trwałością tych pomadek? 16 godzin na ustach według producenta, ale żadna pomadka tyle mi ...
Ciekawe jaki to zapach :)
ja jestem ciekawa czy ma nuty słodkie czy bardziej orzeźwiające?
Tej mgiełki nie miałam jeszcze i też jestem ciekawa, a szczególnie tego, jak pachnie ♥
Czy jest trwała?
Też jestem ciekawa.
Czy kupujecie ubrania Japan Style ?
Co myślicie o tych ubraniach?
Ja ogólnie jestem zadowolona, kupiłam dwie bluzki i sukienkę i są dobrej jakości.
Ja dopiero mam zamiar zamówić jakieś bluzy Mam kilka znajomych, które je posiadają i naprawdę chwalą
Widziałam parę dziewczyn w gazetkach ubranych na styl japoński, lecz jak dla mnie jest on zbyt cukierkowy i sztuczny. Ogólnie nie przypadł mi do gustu i nie sądzę, bym miała zmienić na ten temat zdanie, choć sam kraj oraz jego kulturę bardzo lubię.
Mam parę, nie zawsze wyglądaja tak jak na japonkach niestety
Niestety jakością one nie grzeszą. Chyba warto dopłacić.
Kupiłam ostatnio 2 bluzy, jedna całkiem fajna, zgodna z opisem a druga.. szkoda gadać.
Moje doświadczenia z Japan są baaaardzo różne, a to ze względu na to, że modelki na aukcjach reklamujące ciuszki nie są nigdy w rozmiarze choćby one-size.
Doradzałabym każdemu jednak, aby zamawiając ciuszki Japan zamawiał je a ebay.co.uk niż z polskeigo allegro. Polacy naliczają sobie kosmiczne ceny, podczas gdy na ebayu spódnice można kupić za 5,50 złotych.
Z ubraniami japan style to niestety bywa różnie. Zdarzało mnie się kupić takie ciuszki i wyglądały bardzo dobrze. Prawie jak na zdjęciu ;) Nie zmienia to jednak faktu, że warto sprawdzać komentarze danego użytkownika na allegro, jak sprawa wygląda w rzeczywistości. Można się nieraz bardzo mocno naciąć ;)
kostka zgadzam się z Tobą całkowicie....
Pomijając słabą jakość tych ubrań nie kupiłabym ich z jeszcze jednego powodu - nie sa fair trade. Takie rzeczy produkuja dzieci w chinskich fabrykach, sa wyzyskiwane... Ja ostatnio odkrylam taki sklep, ktory solidnie wynagradza wszystkich producentw: http://www.fairfashionstore.com/. Jesli kazdy zaczalby myslec w ten sposob, mysle ze swiat bylby lepszy.
kiedyś sie nad nimi zastanawiał, ale to było kilka lat temu, ale któraż z moich koleżanek mi pokazała ubrania zamówione stamtąd i okazało się, że niektóre sie trafiły dobre, inne fatalne. ale ogólnie jakość nie była najlepsza, co było widać. Tak sie rzmuchała ta firma, ale chyba głównie slynie z tego, ze trafienie tam czegoś to loteria.
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)