Re: ULUBIONE SKLEPY
przez Sandra123
(1742)
»
2016-01-15, o 08:51
Zara ma piękne basici i ubrania rzeczywiście są dobre. Mango ma fajne ubrania, ale ceny nie są adekwatne do jakości- polskie ubrania są O połowę tańsze i lepszej jakości często. Tylko trzeba poczuć W łapkach, to że są polskie, a nie tylko miła Pani nas przekonuje.
Jeśli chodzi o sinsay polecam kurtki puchowe/pikowane. Mam taką krótką czarną pikowaną od 4 sezonów (2 lata) i wydaje się nie do zdarcia (oprócz 1 guzika, ale był napą także wybaczam) A kosztowała tylko 100 zł. Z bluzkami gorzej, dużo gorzej
Ale stravarius... Sklep w którym leżą same szmaty. Nawet te manekiny mają na sobie byle co. Jeansy co dziwne też wydawały mi się beznadziejne.
Mam wrażenie, że to sklep który żyje marką po prostu, jest to sieciówka wiadomo, ale z dziwnego powodu popularna.. I mimo tego, że jak dla mnie h'n'M ma tragiczne ubrania (z wyjątkiem niektórych marynarek i bawełnianych w 100% bluzek) to i tak są lepszej jakości. Nie wiem, byłam kilka razy może Tak trafiłam źle akurat, A może to przez to , że dla mnie metki to tylko coś co strasznie drapie jak się Nie wytnie... :P
Co do Reserved zgadzam się zupełnie. Oprócz tego, że byle co, to często brzydkie, źle uszyte.. Albo dokładnie to samo (tyle, że nie z ich metką) można dostać na rynku za połowę ceny.