Tusz do rzes ktory Nie Plowieje -nie wyblaknie w ciagu dnia?
Dziewczyy czy znacie jakis tusz do rzes ktory ma nasycona czern nie plowieje po godzince NIE BLAKNIE ?-dalej jest nayscony nie jakis suchy wyblakniety?
Nie miałam okazji używać i też chętnie się dowiem.
Wydaje mi się, że nie ma tam typowych, dużych drobinek brokatu.
Równie dobry żel ma Pierre Rene, specjalny do błysków i brokatów. Sprawdza się fantastycznie.
Na Nyx Glitter Primer czy inną bazę?
Czy daje też radę utrzymać się na powiekach przy łzawiacych oczach?
Też jestem bardzo ciekawa. Nie widziałam tego Inglota na żywo, ale niestety zlikwidowali nam ich...
Wydaje mi się, że są mocno zbliżone do siebie odcieniem i wykończeniem, choć nie mogę odpowiedzi...
Zazwyczaj męskie kosmetyki mają silny męski aromat, choć nie zawsze niestety mi się on podoba
Nie zatopiłam w tych cieniach paluszków, ale wg mnie są one bardziej gładkie niż brokatowe jak t...
Dziewczyy czy znacie jakis tusz do rzes ktory ma nasycona czern nie plowieje po godzince NIE BLAKNIE ?-dalej jest nayscony nie jakis suchy wyblakniety?
ja polecam z firmy EVELINE .. weszły dość niedawno: zielony, niebieski, czarny i chyba czerwony.. zielony i czarny bardzo fajne !
Aiszko,,hmm a sa jakies ,ktore to powoduja???u mnie zaden nie plowieje,..a skoro spotkałas sie z tym,to moze spróbuj najpierw rzesy pomalowac kredką a pozniej na to maskarą....co do tuszu,to moze spróbuj loreal ,lash architect 4 D...z tuszy znalazłam juz swoj ideał i nie zamienie...
Ja też nigdy sie nie spotkałam z tym żeby tusz w ciągu dnia mieniał kolor...zawsze pozostaje taki jaki był rano. Jeśli to tylko w przypadku jednego tuszu to może jest juz przeterminowany albo był źle przechowywany?
pierwszy raz sie z takim czymś spotykam żeby tusz blakł w ciągu dnia
pierwszy raz sie z takim czymś spotykam żeby tusz blakł w ciągu dnia
ja też nie spotkałam się wczesniej z czymś takim :)
nawet nie zwracam na takie rzeczy uwagi
Jak dla mnie najlepszy jest tusz z L'Oreala So Couture. Jest dostępny w sklepie LM. Ostatnio był nawet w promocji i sama kupiłam :)
Kurczę ja czekam na promocje w Rossmanie żeby kupić ten Volume Milion Lashes. Póki co używam Rimmel Extreme Lashes(?), taki dość popularny tusz. Bardzo go lubię.
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)