Top kosmetyki naturalne
Hej. Poszukuje naturalnych kosmetyków, które sa niedrogie a swietnie sie sprawdzaja. Znacie takie ??
Chyba jeden i drugi jest ciepły :)
Które odcienie są chłodne?
Nie kruszy się na powiekach.
Ja mam tendencję do mocnego przyciskania wszystkiego (ściskania, trzymania mocno, itd.), więc ba...
Pod każde cienie warto nałożyć bazę, wtedy jest lepsza przyczepność i trwałość kolorów.
Czy nakładacie te cienie na bazę?
Na razie nic nie przebiło u mnie Mary Lou Manizer ♥
Zapach jest kwestią gustu. Mi też nie wszystkie aromaty się podobają ;)
Bardzo lubię ten: https://www.ladymakeup.pl/sklep/MIYO-GLUE-ME-GLITTER-PRIMER-Klej-do-brokatu-i-...
Hej. Poszukuje naturalnych kosmetyków, które sa niedrogie a swietnie sie sprawdzaja. Znacie takie ??
Kosmetyki z firmy Apis. Sama używam serum do twarzy i jestem bardzo zadowolona - serum dermostymulujące z tybetańskimi owocami goji i serum ekstremalnie nawilżające z gruszką i rabarbarem. Peeling też mają bardzo dobry - żurawinowy.
Kosmetyki z firmy Apis. Sama używam serum do twarzy i jestem bardzo zadowolona - serum dermostymulujące z tybetańskimi owocami goji i serum ekstremalnie nawilżające z gruszką i rabarbarem. Peeling też mają bardzo dobry - żurawinowy.
słyszałam wiele dobrych opini o apis
do cery tradzikowej tez się nadaje to serum?
nie słyszałam o tych kosmetykach. sprawdze :)
Podkład mineralny Lily lolo
Poszukaj sobie na naturabazar.pl tam są wszystkie kosmetyki tylko i wyłacznie naturalne w dobrych cenach
do cery tradzikowej tez się nadaje to serum?
To jest serum nawilżające, przynajmniej te, których ja używam. Cerę trądzikową też powinno się mocno nawilżać i oczyszczać peelingami typu gommage, czyli bezdrobinkowymi, a więc takimi, które rozpuszczają martwy naskórek. Trudno mi stwierdzić, czy akurat dla ciebie się sprawdzi, bo to kwestia indywidualna. Raczej nie powinno zaszkodzić. Do skóry mieszanej się sprawdza idealnie.
Jest jeszcze peeling ezzymatyczny z algami. Wydaje mi się, że on sprawdziłby się lepiej przy skórze trądzikowej.
Poszukaj sobie na naturabazar.pl tam są wszystkie kosmetyki tylko i wyłacznie naturalne w dobrych cenach
dzieki za info. sprawdze
olej arganowy
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)