Tatuaż na oku :O
Moja "koleżanka" zamierza zrobić sobie taki tatuaż. Czy to jest jeszcze normalne czy raczej do psychiatryka trzeba wysyłać? :) jakie jest wasze zdanie na temat takich chorych pomysłów
Chyba jeden i drugi jest ciepły :)
Które odcienie są chłodne?
Nie kruszy się na powiekach.
Ja mam tendencję do mocnego przyciskania wszystkiego (ściskania, trzymania mocno, itd.), więc ba...
Pod każde cienie warto nałożyć bazę, wtedy jest lepsza przyczepność i trwałość kolorów.
Czy nakładacie te cienie na bazę?
Na razie nic nie przebiło u mnie Mary Lou Manizer ♥
Zapach jest kwestią gustu. Mi też nie wszystkie aromaty się podobają ;)
Bardzo lubię ten: https://www.ladymakeup.pl/sklep/MIYO-GLUE-ME-GLITTER-PRIMER-Klej-do-brokatu-i-...
Moja "koleżanka" zamierza zrobić sobie taki tatuaż. Czy to jest jeszcze normalne czy raczej do psychiatryka trzeba wysyłać? :) jakie jest wasze zdanie na temat takich chorych pomysłów
Bałabym się robić tatuaż w takim miejscu, bo może dojść do uszkodzenia wzroku.
Uważam, że to przesada, nie wspominając o ryzyku. Co jeśli przestanie się jej to podobać? Dodatkowo problem z pracą także może wystąpić. Przesadne tatuaże na ciele nie są mile widziane u większości pracodawców, a co mówić na oku. Tego nie schowa xD
Oo jaa, zupelnie mi sie to nie podoba, strasznie wygląda, moze porozmawiaj z nia i wytlumacz jej ze to troche glupi pomysl
dla mnie to totalna głupota
tatuaż na oku kojarzy mi się z więźniami ;) ale żeby nie było- ogólnie do tatuaży nic nie mam!
porażka i głupota
bardzo lubię tatuaże, ale kurcze w takim miejscu nie zdecydowałabym się :/
Jejku, nigdy nie slyszalam o tatuazu na oku! Nie zdecydowalabym sie- zarowno ze wzgledow zdrowotnych, jak i estetycznych
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)