Tabletki na porost włosów ?
Sa takie tabletki w ogole ? Mi strasznie wolno włosy rosną i jestem zainteresowana
Nie używałam tego fixera.
Zdecydowanie lepsza dla mnie. Maskary Colossal w ogóle mi nie odpowiadają.
ja sobie zamowilam ostatnio na Notino z brushArt, bo była w promocji, dla mnie idealna
ja sama szukam czegoś fajnego, co polecacie, uzywacie na codzien i wam sie sprawdza?
Czy jest lepsza niż Colossal?
Tak, dobrze.
Też chętnie się dowiem, jak z jego trwałością.
Macie swój ulubiony zapach od Avon?
Kolorówka i pielęgnacja Eveline jest całkiem niezła.
Sa takie tabletki w ogole ? Mi strasznie wolno włosy rosną i jestem zainteresowana
wydaje mi sie ze to kwestia genow i nie ma szans przyszpieszenia porostu wlosow, sama uzywalam sporo wcierek do wlosow a wlosy nadal rosly standardowy 1 cm na miesiac
to nie lepiej używać naturalnych olejów czy hydrolatów a nie faszerowac się lekami ?
Nie słyszałam o takich ale moim zdaniem żadne tabletki nie pomogą na porost włosow:) poszukaj domowych sposobów lub poczytaj na internecie o tym, albo udaj sie do kosmetyczki lub fryzjerki:)
nie slyszalam o takich
Biotebal, najlepsze na świecie.
Nie wiem, czy są takie tabletki ;)
mi zadne tabletki nie przyspieszyły
Wole bardziej naturalnie przez diete
Biotebal, najlepsze na świecie.
Poczytam o nich
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)