Tabletki antykoncepcyjne
Czy ktoraś z Was stosuje tabletki Vibin? Jeśli tak to jak wasz organizm na nie reaguje..
Ostatnio wiele płynów szczypie mnie w oczy. Czy ten jest łagodny dla oczu?
Najlepiej po myciu szamponem użyć odżywki z tej serii.
Ładnie się blenduje, nie pozostawiając smug?
Nie miałam okazji używać.
Czy jest hipoalergiczny?
Większe wygładzenie będzie po masce albo sprayu z tej samej serii.
Nie ma problemu z ich zmyciem ze skóry.
Używałam z tej firmy paletę farbek do twarzy i ciała i nie miałam problemu z ich zmyciem.
Także jestem ciekawa
Czy ktoraś z Was stosuje tabletki Vibin? Jeśli tak to jak wasz organizm na nie reaguje..
ja si,e żle po nich czułam, mnie przypasowały jasmine
Nie brałam akurat tych, ale to czy Tobie będą pasować zależy tylko i wyłącznie od Twojego oragnizmu. Czasami też organizm przyzwyczaja się do tabletek i efekty uboczne znikają po paru miesiącach
Nie brałam akurat tych, ale to czy Tobie będą pasować zależy tylko i wyłącznie od Twojego oragnizmu. Czasami też organizm przyzwyczaja się do tabletek i efekty uboczne znikają po paru miesiącach
zgadzam się z koleżanką. Mnie ginekolog nawet powiedział że przez pierwszy miesiąc będę się źle czuła bo organizm musi się przyzwyczaić ale teraz jest wszystko w porządku i nie mam skutków ubocznych
To prawda, organizm musi się przyzwyczaić i trochę też przestawić na inne tabletki. Chociaż ja jak zmieniałam na vibin to jakoś tego nie odczułam :P Ale brak PMS'ów czy tycia mto jest to co kobiety lubią najbardziej ;) A zaczynałaś od vibinu jedynie? Bo ja najpierw kiedyś miałam Vibin mini.
róznie to z ttymi skutkami ubocznymi bywa dlatego wiele kobiet boi się je uzywac że przytyje itp
Ja kiedys przyjmowałam. Bardzo zle sie po nich czulam, bolała mnie ciagle głowa, czułam się senna, już nie wspomnę o ciągłym krwawieniu
ja brałam przez 6 lat tabletki i wówczas mi nic nie było
brałam, nie przytyłam ale zle sie czułam
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)