Szukam pędzelka do brwi idealnego do AQUA BROW
Polećcie mi jakiś dobry dość sztywny pędzel, który się będzie nadawał do aplikowania aqua brow z MUFE.
Na mokry korektor.
Czy nie zbiera się mocno w załamaniach powieki?
Efekty są ale bardzo delikatne.
Nie miałam okazji widzieć tych róży na żywo.
Jeśli końcówka nie jest uszkodzona, to tak. Zdarzyło mi się raz w innym produkcie, że atomizer b...
Chyba jeden i drugi jest ciepły :)
Które odcienie są chłodne?
Nie kruszy się na powiekach.
Ja mam tendencję do mocnego przyciskania wszystkiego (ściskania, trzymania mocno, itd.), więc ba...
Polećcie mi jakiś dobry dość sztywny pędzel, który się będzie nadawał do aplikowania aqua brow z MUFE.
Być może sprawdzi się pędzelek skośny np. Hakuro H85 lub coś w tym stylu, chodzi o to żeby był tak cięki i precyzyjny żeby można było "domalować" sobie włoski
ja równiez polecam Hakuro 85 jak równiez Kozłowski 507 (wersja6) , Sigma e65 ,Maestro 640 (wersja6) lub Maestro 660 ,Kavai 13
Tak, Hakuro h85 jest super do brwi, mnie bardzo odpowiada też maluszek z Maestro seria 640 rozmiar 4. Tak na marginesie świetnie rysuje się nim kreski.
Ja ostatnio zamówiłam w ciemno ten pędzelek http://www.ladymakeup.pl/sklep/girls-best-friend-pedzel-do-kresek-1566.html , nie jest on co prawda skośny ale bardzo fajnie zaznacza się nim brwi. Jest sztywny ale nie na tyle, żeby drapać czy kłuć. Jak dla mnie idealny pędzle zarówno do dorysowywania pojedynczych włosków w brwiach ale i do eyelinera.
Jeżeli chodzi o porównanie między Maestro a Hakuro stanowczo polecam Hakuro. Włoski w Maestro wydają sie bardziej niesforne, częściej mi odstają od pędzla i ogólnie ciężej mi się nim pracuje, ale może to kwestia preferencji.
Jeżeli chodzi o porównanie między Maestro a Hakuro stanowczo polecam Hakuro. Włoski w Maestro wydają sie bardziej niesforne, częściej mi odstają od pędzla i ogólnie ciężej mi się nim pracuje, ale może to kwestia preferencji.
Dzięki bardzo za pomoc, chyba faktycznie postawię na Hakuro :)
hakuro h 85 lub kavai 13
Hakuro H85 powinien sprawdzić się bardzo dobrze.
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)