Szampon do włosów
??
Ja do powiek najbardziej lubię hakuro. Jeżeli chodzi np. o pędzle do konturowania to mam tańsze,...
Do rąk doskonałe są kremy z Bielendy z linii In Good Hands
Jak się sprawdza jako szampon?
Ja lubię Ziaja różany, niedrogi i dobrze nawilża skórę.
Można mieszać z dowolnymi kosmetykami.
Od siebie polecam pędzle Jessup. Praktyczne, miękkie włosie, nic złego się z nimi nie dzieje.Uży...
Czy te krople można dodawać do balsamu do ciała?
Z jakiej firmy warto zaopatrzyć się w pędzle?
Zestaw jest okazały ♥ Czytałam, że pędzle tej firmy są bardzo dobre i polecane.
??
babydream
L'oreal z oliwką
Nadal szukam odpowiedniego
Wszystkie Chantal, w zależności od potrzeby. Znajdziesz je w Hebe
musze je sprobowac, bo w koncu hebe jest w moim miescie
Dałam tutaj fotę szamponu jakiego uzywam obecnie. Jest to w zasadzie kosmetyk 2 w 1 czyli szampon z odżywką. Zawiera w skladzie duże zawartości olejków.Wybieram kosmetyki świadomie a ten ma olejki na pierwszych miejscach czyli jak kosmetyki z górnych półek. Tak więc jakośc w stosunku do ceny w jakiej jest w Hebe ( niecałe 9 zł) jest naprawdę świetna.
Łandie pachnie, olejki,czekolada , pierniczek.Zapach delikatnie utrzymuje się na włosach cały dzień . Ładnie się pieni. Wprawdie nie można wiele oczekiwać od szamponu ale jest to pierwszy szampon wykazujący takie działanie nawilzające z jakim mialam do tej pory do czynienia.
Szampon do włosów... Nie zadała Pani żadnego pytania, o co dokładnie chodzi?
Nie mam swojego ulubionego, jeszcze nie znazlałam tego "idealnego"
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)