Sylwester za granicą
hej, mam okazję spędzić sylwestra za granicą za bardzo małą cenę, tyle tylko że w bardzo okrojonym gronie znajomych, czy myślicie że powinnam skorzystać z takiej okazji? :)
On rzeczywiście coś daje, w sensie wypełnienie ust? ;)
Koniecznie wypróbuj Jantar.
Pod warunkiem, że posiada się takie umiejętności :) Tak jak w przypadku każdych innych cieni.
Polecam Banfi od Herbarii oraz Chillową Ziołowcierkę od Kosmetyki Dla
muszę wypróbować
ale na matowych paznokciach chyba bardziej są widoczne rysy ?
Najlepsze wcierki na porost włosów?
Powiększający z chilli od Eveline
Tak
hej, mam okazję spędzić sylwestra za granicą za bardzo małą cenę, tyle tylko że w bardzo okrojonym gronie znajomych, czy myślicie że powinnam skorzystać z takiej okazji? :)
Czemu nie skoro masz okazję to skorzystaj. Za rok możesz spędzić sylwestra w większym gronie znajomych;)
Też uważam, że warto skorzystać ; ) Pod warunkiem, że to okrojone grono znajomych Ci odpowiada :)
jeśli jest okazja to trzeba skorzystać bo może się nie już nie powtórzyć
jeśli jest okazja to trzeba skorzystać bo może się nie już nie powtórzyć
wychodzę zwykle z podobnego założenia :)
ooo a gdzie konkretnie będzie ten Sylwester ?
jak dla mnie to im mniej osób tym lepiej ;) nie lubię masówek ;p
Jeśli to są dobrzy, sprawdzeni znajomi, to tak.
Ja rowniez bym skorzystala, pozniej mozesz zalowac ze nie pojechalas
Też uważam, że warto skorzystać ; ) Pod warunkiem, że to okrojone grono znajomych Ci odpowiada :)
a ja z kolei zgadzam się z Karlą bo co z tego że za granicą jak towarzystwo może Ci nie odpowiadać
Tak, wszystko zależy czy to towarzystwo Ci odpowiada. Ja bym jechała :)
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)