Swędząca skóra głowy - co zrobić ??
Strasznie swedzi mnie skóra głowy. Co robić ?
Chyba jeden i drugi jest ciepły :)
Które odcienie są chłodne?
Nie kruszy się na powiekach.
Ja mam tendencję do mocnego przyciskania wszystkiego (ściskania, trzymania mocno, itd.), więc ba...
Pod każde cienie warto nałożyć bazę, wtedy jest lepsza przyczepność i trwałość kolorów.
Czy nakładacie te cienie na bazę?
Na razie nic nie przebiło u mnie Mary Lou Manizer ♥
Zapach jest kwestią gustu. Mi też nie wszystkie aromaty się podobają ;)
Bardzo lubię ten: https://www.ladymakeup.pl/sklep/MIYO-GLUE-ME-GLITTER-PRIMER-Klej-do-brokatu-i-...
Strasznie swedzi mnie skóra głowy. Co robić ?
Zmień szampon na jakiś delikatny i/lub możesz zakupić szampon z Ziaji w aptece, który pomaga właśnie, gdy swędzi nas głowa (nie pamiętam dokładnie, ale w aptece powinni się orientować). Sprawdź wcześniej, czy nie masz łupieżu lub innych przypadłości, bo wtedy inaczej się podchodzi do tematu.
Zmien szampon
dokładnie zmień szampon , ja używam babdy dream , fajny szampon który nie podrażnia i nie uczula
zmiana szamponu, dokładne spłukanie, najlepiej kup jakiś dla dzieci
Przede wszystkim zmienić szapmon.
dokładnie zmień szampon , ja używam babdy dream , fajny szampon który nie podrażnia i nie uczula
dzieki, wyprobuje
Moze szampon podrażnia skore glowy
zmień szampon
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)