Suchy cien do powiek :( co zrobic??
Dziewczyny czy znacie jakis sposob ,gdy cien do powiek jest zbty suchy ?
Nie miałam okazji widzieć tych róży na żywo.
Jeśli końcówka nie jest uszkodzona, to tak. Zdarzyło mi się raz w innym produkcie, że atomizer b...
Chyba jeden i drugi jest ciepły :)
Które odcienie są chłodne?
Nie kruszy się na powiekach.
Ja mam tendencję do mocnego przyciskania wszystkiego (ściskania, trzymania mocno, itd.), więc ba...
Wazelinkę smakową stosuję na usta, zdarza mi się też posmarować nią skórki wokół paznokci.
Pod każde cienie warto nałożyć bazę, wtedy jest lepsza przyczepność i trwałość kolorów.
Czy nakładacie te cienie na bazę?
Dziewczyny czy znacie jakis sposob ,gdy cien do powiek jest zbty suchy ?
Jak cień do powiek może być za suchy ? jeśli już to go zwilż wodą.
mam paletke cieni dr.Hauschka juz jakies 3 ,4 lata? 2 zuzyty do konca ,ale dwa prawie nieruszone,ostatnio mi sie bardzo spodobaly ale sa zbyt suche,pomimo bazy na powiece rowiez tak troche sucho wygladaja a jak polacze z woda nie zrobi mi plam na powiece? bo ten kolor to taki ciemny szary,antracyt cos takiego ,ostatni cien z paletki
Tez mialam okazje kupic cienie dr.Hauschka , chyba z 4 kolorki byly w paletce, matowe. Kupowalam od kogos z internetu, byly nowe lub jak nowe, nie pamietam ale pamietam ze sie bardzo obsypywaly wiec je odsprzedalam. To samo mialam z testerem cieni Chanel i Dior wiec postanowilam sobie ze cienie to musze jednak kupowac nowe a nie jakies zlezale. Tak wiec mam nowe paletki Nyx a dzis przyszly Pupa wypiekane braz ze zlotym (( rewelka w moim wieku ) i rozowy. Ale jesli chodzi o pomadki testery to sa ok, nie sa suche, a czubek sobie odcinam.
Mam te palete cienia hauschki i uwielbiam ja, zmienilam sposob aplikacji na dotykanie pedzelkiem powieki a nie takie rozcieranie i jest ok. Najbardziej osypujace si ecienie swiata to urban decay naked- kolory piekne,miekkosc tragedia.
Na miekkie cienie jest sposob. Baza plynna i na to cien nakladamy tylko przykladajac pedzelek.jesli sa zbyt suhe no coz...po terminie cienie powinno sie wyrzucac,ale wiadomo ile kosztuje hauschka, moze zmien pedzelek na inny...czasem pomaga mi takze owiniecie palca papierem kuchennym i przetarcie po cieniach.robie tak od dawna z twardym rózem, bo przewaznie warstwa nizej jest ok.
W ekstremalnie stwardnialym cieniu mozesz przerobic go na pigment albo slrasowac go od nowa metoda alkoholową
moim zdaniem skończyła się data ważności tych cieni.powinnaś je wyrzucić , tak będzie lepiej bo przynajmniej unikniesz uczulenia jakiegos
Dobry cień, taki dobrze sprasowany dobrze się rozkłada na powiece. Niestety z czasem kamienieje. Chyba go trzeba wyrzucić.
Stare cienie trzeba wyrzucić, żeby nie ryzykować jakimś uczuleniem, a uczulenie na oczach to jakaś masakra :(
Chyba będę musiała zrobić porządek w moich cieniach ;p bo niektóre już na pewno nie są zdolne do użytku :P
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)