Studia troll
Hmmm.. dużo zalezy od umiejętności, które się posiada. Chęci, które się wykazuje żeby znaleźć pracę i by pracować.
Olejek Busajna pozwala na dłużej utrzymac opalenizne, ładny kolor takze skórze nadaje taki złota...
Łatwo się nim kręci włosy, próbowałyście?
Moje gusta zapachowe :D
Nie używam żadnych balsamów podtrzymujących opaleniznę, jednie balsamy nawilżające.
Do podtrzymania opalenizny ale i by miała ładny złotawy koloryt doskonały jest Olejek Busajna. M...
Musi pięknie pachnieć ♥
Zdecydowanie, tylko na mokro.
Jeśli chodzi o wszystkie długotrwałe pomadki, to zmywam je dwufazowym płynem do demakijażu lub o...
Jak ją zmywacie?
Hmmm.. dużo zalezy od umiejętności, które się posiada. Chęci, które się wykazuje żeby znaleźć pracę i by pracować.
kiedyś za czasów studiów mojej mamy albo dziadka to była renoma studiować ,wtedy na studia szli ci naprawde zdolni , wiele osób wtedy zadawało pytanie czy idziesz na studia a obecnie zadają pytanie na jaki kierunek idziesz. to wszystko mówi za siebie ,teraz studiowac może każdy i wiele ludzi wybiera co tu dużo pisac łatwy kierunek żeby tylko jak najprościej mieć tytuł magistra. przykre i żałosne zarazem.
Ja obecnie chodzę do liceum i ciągle zastanawiam się czy dobrze zrobiłam wybierając tę drogę, czy to nie będą zmarnowane trzy lata. Bo co jeśli matura nie pójdzie mi tak jakbym chciała żeby dostać się na pielęgniarstwo lub stomatologię..
Ja obecnie chodzę do liceum i ciągle zastanawiam się czy dobrze zrobiłam wybierając tę drogę, czy to nie będą zmarnowane trzy lata. Bo co jeśli matura nie pójdzie mi tak jakbym chciała żeby dostać się na pielęgniarstwo lub stomatologię..
Tak czy inaczej studia to warunek konieczny dla wiekszosci pracodawców.
A ja poszłam do liceum, żeby właśnie dostać się na dobre studia, a traf chciał, że nawet papierów nie składałam do żadnej uczelni, bo tak się w charakteryzacji zakochałam, więc poszłam do kolejnej szkoły o takim właśnie profilu. Absolutnie nie uważam tych trzech lat liceum za straconych, wręcz przeciwnie. Dało mi to też czas na zastanowienie się czy na prawdę chcę studiować, czy robię to tylko dlatego, że moi rodzice tego chcą. Sztuka okazała się w moim życiu ważniejsza. :P
w dzisiejszych czasach liczą się tylko znajomości niestety
Tak czy inaczej studia to warunek konieczny dla wiekszosci pracodawców.
Niby studia itd, ale jednak zawsze pada pytanie o doświadczenie :)
podzielam zdanie wyżej
studia to dobra rzecz
kiedyś za czasów studiów mojej mamy albo dziadka to była renoma studiować ,wtedy na studia szli ci naprawde zdolni , wiele osób wtedy zadawało pytanie czy idziesz na studia a obecnie zadają pytanie na jaki kierunek idziesz. to wszystko mówi za siebie ,teraz studiowac może każdy i wiele ludzi wybiera co tu dużo pisac łatwy kierunek żeby tylko jak najprościej mieć tytuł magistra. przykre i żałosne zarazem.
zgadzam sie z tobą
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)