ja ostatnio zakupiłam w sklepie ladymakeup :
- mineralny podkład La Rosa (Ivory)
- mineralny bronzer La Rosa (Sun of Barcelona)
- pędzel do podkładu HAKURO H50
podkładem i bronzerem jestem zachwycona, to moje pierwsze mineralne produkty, zawsze zastanawiałam się co to za podkład, skoro jest w pudrze:P ale Moniki tutorial przekonał mnie do niego i zaryzykowałam. Do tej pory używałam już od wielu lat podkładu Revlon Colorstay (polecam wszystkim;) jednak dla mojej problematycznej cery nie jest zbyt dobry na dłuższą metę.. Chociaż wygląda na buzi świetnie, to jednak troszkę blokuje skórę i gdy stosuję go codziennie to pojawia się nie mały problem z wypryskami. Natomiast przy podkładzie La Rosa czuję jak skóra oddycha a przy tym wygląda nieziemsko naturalnie. Jestem blada, i chociaż odcień ivory, na zdjęciu wydaje się być dosyć ciemny a w dodatku żółtawy, na skórze wygląda świetnie. Rozprowadzam go oczywiście na mokro pędzelkiem Hakuro więc makijaż wykonuje się szybko i przyjemnie. Na co dzień nie lubię czuć że mam podkład na buzi, szczególnie latem gdy słoneczko przygrzewa, dlatego podkład La Rosa jest idealną alternatywą. Do tego policzki wykonturowane bronzerem i efekt jest super. polecam.