Solarium w domu?

• 2015-08-10, o 10:43
  • 63
  • 25 355
  • 44
  • 61

Solarium w domu?

Hej :) Myślę o kupieniu solarium do domu. Chodzę do solarium już 7 lat i chcę w końcu zdecydować się na swoje. Jeśli macie solarium w domu to poradźcie, które wybrać. To drogi sprzęt, a do tego oddziałuje na moją skórę, więc chcę mieć pewność, że wszystko będzie ok. W jakiej cenie kupię porządne solarium? Lepsze będzie to leżące czy stojące? moja znajoma poleciła mi solaria z tej strony:

usunięto reklamę

Proszę o pomoc! :D(hi)

Pozdrawiam serdeczniehttp://urbanskidesign.pl/

Re: Solarium w domu?

Ja niestety nie mam pojęcia i raczej nie pomogę, bo nie chodzę na solarium ;)

szczerze mowiac nigdy nie slyszalam zeby ktos mial solarium w domu

Sylwia podzielam zdanie

Stojące na pewno zajmie mniej miejsca w domu, ale cena... uch, trzeba się liczyć z wydatkiem powyżej 10 tyś zł

Sprawdź w sklepie ladymakeup.pl:

Chyba nie zdecydowałabym się na solarium w domu. Wolałabym sobie za te pieniądze wyremontować mieszkanie, kupić samochód albo coś...

Nie chodzę do solarium i nikomu nie polecam. To zabójca skóry. 

Nie chodzę do solarium i nikomu nie polecam. To zabójca skóry. 

2015-09-06 21:00:21 autor perla

dokładnie a jeszcze w domu ? nie rozumiem tego no sorry ale dla mnie chorego pomysłu

Nie znam się za bardzo na solarium bo gustuję w samoopalaczach ale zamysł posiadania takowego w domu jest dla mnie dośc abstrakcyjny. 

solarium to czysta głupota i przede wszystkim postarzanie się i hodowanie porblemów skórnych np. raka...

Wolę być bladziochem niż katować się na solarium o samoopalaczu w ogóle nie wspomnę

Szczególnie polecamy

A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K