Smoky eyes
Znalazłam w necie coś takiego i strasznie mi się to podoba:) Może podpowiecie, jak to zrobić?
Czy łatwo się zmywa?
Może się jeszcze pojawi :)
Dobrze wiedzieć, bo i mi od razu spodobał się ten gadżet. Może się fajnie sprawdzić.
Ma dwa odcienie - ciepły i zimny z tego, co się orientuję.
Używałyście już tego błyszczyka?
Musi przyjemnie masować i na pewno przy okazji pomaga, jeśli użyjemy odpowiedniego produktu :) N...
Hej :D zgodnie ze stroną producenta cień którego poszukujesz to odcień 404, niestety nie mamy go...
Przynosi to efekty?
To coś dla mnie ♥
Znalazłam w necie coś takiego i strasznie mi się to podoba:) Może podpowiecie, jak to zrobić?
Jeden z ostatnich filmików Moniki jest coś w podobie ale z fioletem. Więc warto się zasugerować tylko kolory zmienić.
Jeden z ostatnich filmików Moniki jest coś w podobie ale z fioletem. Więc warto się zasugerować tylko kolory zmienić.
Ciekawe jakich produktow uzyto do tego makijazu ,bo wyglada tak swiezo ,a rzesy nie sa za tak wytuszowane ,co w przypadku smoky eyes jest niemal obowiazkowe kredka tez taka intensywna czern ,ale nie wygladajaca sztucznie -bardzo naturalnie,cikawe jakie kosmetyki zostaly do tego uzyte?
Przypuszczam że nawet nie są wytuszowane jedynie przyklejony jest mały pasek sztucznych rzęs od zewnętrznej strony. Jak się przyjrzysz to zobaczysz:) Jak dla mnie jakiś cielisty/ kremowy cień i czarny lub grafitowy matowy dobrze roztarty. Technika ta sama co Monika ją stosuje.
Matowy cien - jak Moniaka napisala ,kurcze baybym sie nalozyc matowwy bialy cien ze bedzie bardzo plasko na powiece wygladal a moze jest jakis sposob zeby cienie matowe nie wygladaly plasko?zeby cienie matowe nie wygladaly sucho??
Uwielbiam smoky eye, w każdej postaci.
Ja dopiero się uczę i powiem, że to co z pozoru łatwe dla mnie staje się czasem niewykonalne. Piękne oko.
ładne
Bardzo ładny ten makijaż :)
Bardzo ładnie wyszło ;)
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)