Siniaki na nogach - znacie sposób na nie ???
Co zrobic, aby szybko pozbyć się siniakow z nóg ?? Często się obijam o coś i moje nogi zostawiają wiele do życzenia
Czy jest trwała?
Też jestem ciekawa.
Ładnie i długotrwale pachną?
Ciekawa jestem zapachu tych balsamów :)
Nie miałam okazji używać, więc jestem też ciekawa.
Czy efekt krycia, jaki widzimy na swatchach, uzyska się po jednym przeciągnięciu linera na skórz...
Moim zdaniem to tak standardowo jak inne dobre balsamy
Witajcie, chciałabym się dowiedzieć w jaki sposób i gdzie mogę zamówić prenumeratę magazynu Make...
Także chętnie się dowiem
Co zrobic, aby szybko pozbyć się siniakow z nóg ?? Często się obijam o coś i moje nogi zostawiają wiele do życzenia
jak to często sie obijasz ? jesli mocno sie nie uderzasz a masz siniaka to nie jest normalne i trzeba iść z tym do lekarza bo podatnośc na siniaki może świadczyć o zaburzeniach krzepliwości krwi i związanych z nimi hemofilii.
żel z arniką powinien trochę zaradzić
jeśłi chodzi o pozbycie się ich czasowe, przed wyjściem na imprezę to polecam nałożenie mocnego kamuflarzu/korektora ja używam zawsze dermacolu do tego i spryskanie ich rajstopami w spreju :) i daje radę :))
jak to często sie obijasz ? jesli mocno sie nie uderzasz a masz siniaka to nie jest normalne i trzeba iść z tym do lekarza bo podatnośc na siniaki może świadczyć o zaburzeniach krzepliwości krwi i związanych z nimi hemofilii.
ja czasem mam siniaki nawet jak lekko sie o cos dotkne :o
ja po prostu czekam aż same znikną ;)
ja czasem mam siniaki nawet jak lekko sie o cos dotkne :o
w takim razie polecam iść do lekarza
żel z arniką powinien trochę zaradzić
wyprobuje
jeśłi chodzi o pozbycie się ich czasowe, przed wyjściem na imprezę to polecam nałożenie mocnego kamuflarzu/korektora ja używam zawsze dermacolu do tego i spryskanie ich rajstopami w spreju :) i daje radę :))
super patent. dzieki
też mam ten problem :( u mnie działa tylko uważanie na meble :D
Zrob badania
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)