Samoopalacze ktore na pewno nie powoduja zaskornikow-wagrow?
Dziewczyny czy mozecie polecic jakis dobry samoopalacz do twarzy ,ktory na pewno nie powoduje powstawania zaskornikow-wagrow ?
Też chętnie się dowiem, jak z trwałością tej maskary.
Nie miałam okazji używać.
Nie używałam, jednak Eveline ma według mnie naprawdę dobrej jakości tusze do rzęs.
Czy jest trwały?
Nie używałam.
Nigdy nie korzystałam z takich farb, więc też jestem ciekawa.
Śpię na brzuchu, to nie ma opcji, żebym mi coś przetrwało na ustach :D
Także jestem ciekawa
Nie wiedziałam, że jest takie cudo. Muszę wypróbować.
Dziewczyny czy mozecie polecic jakis dobry samoopalacz do twarzy ,ktory na pewno nie powoduje powstawania zaskornikow-wagrow ?
ja osobiście nic nie doradze bo nigdy nie uzywałam ale chętnie przeczytam inne opinie i porady na ten temat
Ja nie używam samoopalaczy i raczej używać nie będę :)
odradzam stosowanie samoopalaczy na twarz ;)
Zraziłam się do samoopalaczy po stosowaniu produktów Johnson&Johnson.
oj ni polecam stosowania samoopalaczy na twarz.. łatwo zrobić sobie plamki poza tym wygląda to nienaturalnie
Chyba z Dove jest samoopalacz typowo do twarzy. Moja mama go używała dość dawno temu ale nic dziwnego z cerą się nie działo.
oj ni polecam stosowania samoopalaczy na twarz.. łatwo zrobić sobie plamki poza tym wygląda to nienaturalnie
też mam takie zdanie
nie lubie samoopalaczy
po co Ci samoopalacz :) Na pewno lepiej wyglądasz bez niego :) tym bardziej na zimę
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)