Rysunek-Ladymakeup:)
Z racji tego,że moim hobby oprócz makijażu jest również rysowanie ,uwielbiam rysować wszystko i wszystkich postanowiłam narysować naszą przemiłą Administratorkę:Ladymakeup
Jak się wam podoba?
Nie miałam okazji widzieć tych róży na żywo.
Jeśli końcówka nie jest uszkodzona, to tak. Zdarzyło mi się raz w innym produkcie, że atomizer b...
Chyba jeden i drugi jest ciepły :)
Które odcienie są chłodne?
Nie kruszy się na powiekach.
Ja mam tendencję do mocnego przyciskania wszystkiego (ściskania, trzymania mocno, itd.), więc ba...
Pod każde cienie warto nałożyć bazę, wtedy jest lepsza przyczepność i trwałość kolorów.
Czy nakładacie te cienie na bazę?
Na razie nic nie przebiło u mnie Mary Lou Manizer ♥
Mam nadzieje, że Monika nie będzie mi miała za złe, że wykorzystałam jej zdięcie by ją narysować
Myślę, że za takie cudo nie będzie miała za złe ale zdolniary są na tym forum gratuluję talentu
Dzięki:)
Długo Ci zajmuje takie dzieło?
Nawet nie jest takie pracochłonne ok.1h
super Tobie wyszło to dzieło...chciałabym miec taki talent..:)
Dziękuję bardzo za pozytywne opinie
Wow! Szacun wielki:) kurcze, ja zawsze chciałam umieć rysować, a tu same koślawce i karykatury mi wychodziły:D jak Ci się nudzi to możesz rysować Monikę w różnych makijażach, hehe:D super sobie na takie coś popatrzeć, gratuluję talentu i pozdrawiam!:)
Paolo Kochana jestem całkowicie zszokowana!!!!!!!!!!!!!! aż mi tu zabrakło i nie wiem co napisać! zrobiłaś mi przeogromną niespodziankę!:D w życiu bym się takieg czegos nie spodziewała ;p Wielkie dzięki! super Ci to wyszło, naprawdę ostatni tydzień byłam strasznie zabiegana, pracowałam w zasadzie na 2 etaty i nawet nie miałam czasu po udzielać się na forum a tu taki surprise
Nie ma sprawy dla mnie rysowanie to sama przyjemność
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)