Róż
Jaki róż najbardziej polecacie? Wolicie róż czy bronzer? A może używacie i jednego i drugiego? :)
Naprawdę długo utrzymuje się na ustach?
Czy jest wydajny?
Czy one naprawdę dają radę, wyglądają naturalnie? Czy wymagane jest mycie włosów tego samego dni...
Ja tez nie miałam okazji używać.
no dokładnie
Ile tego lejecie na 5 kg wsad?
Zależy mi na wydajnym kosmetyku, który łatwo będzie się rozprowadzał po skórze. Czy ten mus ma t...
Ojej nie widziałam nigdy wcześniej takiego produktu :D
Zazwyczaj olejki pozostawiają jakiś filtr na skórze.
Jaki róż najbardziej polecacie? Wolicie róż czy bronzer? A może używacie i jednego i drugiego? :)
Catrice Defining Blush ma cudowne. :) Mam teraz róże z Freedom Makeup i też są fajne. Używam i różu i bronzera, jednak wolę róż. :)
Ja lubię róż z Kiko
RÓŻ makeup revolution paletka kilku kolorów
Ja używam różu z Essence Silky Touch na zmianę z różem z Flormaru z zestawu P115, z obu jestem zadowolona. W większości makijaży używam bronzera, uważam, że daje świetny efekt. Nie nakładam go jednak dużo, lecz staram się delikatnie wykonturować twarz, różnica jest naprawdę zauważalna.
ja najczęściej używam samego różu
Ja używam różu i bronzera. Róże polecam z Diora a bronzer - oczywiście Ziemia Egipska lub bronzer z Estee Lauder - jak dla mnie jakość porównywalna
polecam róż pupa
Nie używam różu.
Róze są świetne. Ja obecnie używam ten z I love make up <3 <3
częściej używam bronzera, różu rzadziej
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)