Rossmann -49%
Wielkimi krokami zbliża się promocja -49% na kolorówkę w rossmannie. Co polecacie i co macie zamiar kupić? :)
Wasz ulubiony błyszczyk?
Ja zdecydowałam się na tako laret imperial i uważam że to był świetny wybór. Wózek lekki, skrętn...
Także chętnie się dowiem
Jak myjecie takie pędzle?
Chętnie podpatrzę, jakie macie typy :)
Tylko i wyłącznie Kryolan.
Z tych utrwalających to fixing spray z GR
Jaki spray do makijażu polecacie?
u mnie to samo tylko bez żelu do brwi
Wielkimi krokami zbliża się promocja -49% na kolorówkę w rossmannie. Co polecacie i co macie zamiar kupić? :)
hej
a kiedy dokładniej wiesz mniej więcej ?
polecam
-tusz maybelline colossal volum 100% black(super pogrubiający tusz)
-maxfactor 2000 calorie równiez dobrze pogrubia
-maybelline eyeliner eye studio lasting drama gel liner(super czarny ,baaardzo wydajny i bardzo wytrzymały)
-bourjois roouge edition velvet
-cienie z loreal
-maxfactor lasting performance
jak mi sie cos przypomni to dam znać
nie jestem pewna, ale od następnego tygodnia beda chyba podkłady,korektory itp
Promocja zaczyna się od piątku czyli 24 kwietnia.
Ja za kazdym razem mam pelną listę do kupienia a teraz jakoś nic :P chyba kupię tylko tusz do rzęs bo mi się kończy :)
-49% rossman:
24.04 - 29.04 twarz- podkłady ,pudry, korektory,bazy ,róże, bronzery
30.04 - 05.05 oczy- cienie , tusze, eyelinery, kredki
06.05 - 10.05 paznokcie i usta- szminki, kredki, lakiery, odżywki
-40% natura
20.04 - 29.04 na wszystkie kosmetyki kolorowe z szaf
właśnie wczoraj byłam w naturze i kubilam dwa bronzery z kobo(12zł) swoja drogą bardzo szybko znikały i camuflage z catrice(9zł)również rozchwytywany, jeszcze pare cieni ,tusz i eyeliner , w piatek ma być druga dostawa towaru.
lubie takie promocje
W tamtym roku to chyba jakoś w okolicach listopada było... myślę, że to cykliczne promocje.
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)