RedBlush - Paznokcie
zimowe paznokietki. Jak Wam się podobają?
Naprawdę długo utrzymuje się na ustach?
Czy jest wydajny?
Czy one naprawdę dają radę, wyglądają naturalnie? Czy wymagane jest mycie włosów tego samego dni...
Ja tez nie miałam okazji używać.
no dokładnie
Ile tego lejecie na 5 kg wsad?
Zależy mi na wydajnym kosmetyku, który łatwo będzie się rozprowadzał po skórze. Czy ten mus ma t...
Ojej nie widziałam nigdy wcześniej takiego produktu :D
Zazwyczaj olejki pozostawiają jakiś filtr na skórze.
Pierwsze zimowe mi się podobają.
Ale tak z innej beczki - ja od dawna (od kiedy się zaczęłam uczyć grać na gitarze... czyli jakoś od początku liceum) mam krótkie paznokcie i oglądając różne filmiki (np. tutorale Ladymakeup) zawsze się zastanawiam, czy wam dziewczyny naprawdę jest wygodnie z takimi długimi paznokciami? Ja jak mam chociaż trochę dłuższe, to zawsze się boję, że sobie wsadzę paznokieć w oko...
Dzięki za komentarz. Ja mam zawsze tak, że zapuszczam paznokcie, wkońcu są takie długaśne, noszę je jakiś czas, stworzę jakiś wzorek i dopóki on się nie zepsuje to mam takie pazurki a potem ścinam i tak wkółko; ścinam bo mnie trochę po jakimś czasie zaczynają denerwować przy nakładaniu np kremu, a już wogóle wybieraniu kremu ze słoiczka i tylko dlatego, bo tak to wogóle mi nie przeszkadzają na codzień.
Dopóki nosiłam długie (okres gimnazjum), to też mi nie przeszkadzały, ale teraz nie wyobrażam sobie mieć długich Mnie niestety długie paznokcie przeszkadzają w codziennych czynnościach (np. przy robieniu makijażu, zmywaniu naczyń... nie mówiąc już o obsłudze sprzętu geodezyjnego w terenie )
Teraz z jednej strony podziwiam posiadaczki długich paznokci (ładnie zrobione wyglądają świetnie i estetycznie, wysmuklają palce i w ogóle), ale z drugiej strony nie potrafię już sama takich nosić i świta mi w głowie myśl "jak one sobie z takimi radzą?"
Kiedyś to cały czas nosiłam długie pazurki i nie ścięłam dopóki któryś się nie złamał, ale teraz nie przeżywam tego tak, bo i tak odrosną, np teraz mam króciutkie jak widać na ostatnim zdjęciu..dla mnie przegięciem jest nosić takie długie jak pół palca (czasem widziałam takie długaśne, na dodatek tipsy- nienawidzę tipsów, nigdy ich nie miałam i nie założe..) to wtedy to się zastanawiam czy to takiej osobie nie przeszkadza..też pazurów długich bym nie miała przy małym dziecku..
To moj ulubiony styl malowania paznokci. Zawsze na imprezy robię sobie coś podobnego.
Wzorki całkiem ładne, choć osobiście preferuję styl z ostatniego zdjęcia, krótsze paznokcie i jeden kolorek, ale efektywny, jak u Ciebie czerwień i do tego brokat.
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)