RedBlush - Paznokcie

• Temat zamknięty
  • 2013-01-24, o 23:16
  • 13
  • 5 867
  • 1
  • 5

RedBlush - Paznokcie

zimowe paznokietki. Jak Wam się podobają?

Re: RedBlush - naturalne paznokcie

kolejne zimowe (troche słabe zdjęcie mi wyszło)

Re: RedBlush - Paznokcie

srebrne paznokietki

Czerwone z brokatem..

Sprawdź w sklepie ladymakeup.pl:

Pierwsze zimowe mi się podobają.

Ale tak z innej beczki - ja od dawna (od kiedy się zaczęłam uczyć grać na gitarze... czyli jakoś od początku liceum) mam krótkie paznokcie i oglądając różne filmiki (np. tutorale Ladymakeup) zawsze się zastanawiam, czy wam dziewczyny naprawdę jest wygodnie z takimi długimi paznokciami? Ja jak mam chociaż trochę dłuższe, to zawsze się boję, że sobie wsadzę paznokieć w oko...

Dzięki za komentarz. Ja mam zawsze tak, że zapuszczam paznokcie, wkońcu są takie długaśne, noszę je jakiś czas, stworzę jakiś wzorek i dopóki on się nie zepsuje to mam takie pazurki a potem ścinam i tak wkółko; ścinam bo mnie trochę po jakimś czasie zaczynają denerwować przy nakładaniu np kremu, a już wogóle wybieraniu kremu ze słoiczka i tylko dlatego, bo tak to wogóle mi nie przeszkadzają na codzień.

Dopóki nosiłam długie (okres gimnazjum), to też mi nie przeszkadzały, ale teraz nie wyobrażam sobie mieć długich Mnie niestety długie paznokcie przeszkadzają w codziennych czynnościach (np. przy robieniu makijażu, zmywaniu naczyń... nie mówiąc już o obsłudze sprzętu geodezyjnego w terenie )

Teraz z jednej strony podziwiam posiadaczki długich paznokci (ładnie zrobione wyglądają świetnie i estetycznie, wysmuklają palce i w ogóle), ale z drugiej strony nie potrafię już sama takich nosić i świta mi w głowie myśl "jak one sobie z takimi radzą?"

Kiedyś to cały czas nosiłam długie pazurki i nie ścięłam dopóki któryś się nie złamał, ale teraz nie przeżywam tego tak, bo i tak odrosną, np teraz mam króciutkie jak widać na ostatnim zdjęciu..dla mnie przegięciem jest nosić takie długie jak pół palca (czasem widziałam takie długaśne, na dodatek tipsy- nienawidzę tipsów, nigdy ich nie miałam i nie założe..) to wtedy to się zastanawiam czy to takiej osobie nie przeszkadza..też pazurów długich bym nie miała przy małym dziecku..

To moj ulubiony styl malowania paznokci. Zawsze na imprezy robię sobie coś podobnego.

noclegi lublin na takie pielęgniarstwo studia

Wzorki całkiem ładne, choć osobiście preferuję styl z ostatniego zdjęcia, krótsze paznokcie i jeden kolorek, ale efektywny, jak u Ciebie czerwień i do tego brokat.

A.

Po długim nie malowaniu paznokci zrobiłam sobie kratkę

Szczególnie polecamy

A
B
C
D
E
F
G
H