Re: Jak nawilżyc włosy od skóry głowy ? Jak i czym je olejować ?
Moje włosy niby są ładne ale każy szampon je wsusza a odżywki przetuszczają.
Nie miałam okazji widzieć tych róży na żywo.
Jeśli końcówka nie jest uszkodzona, to tak. Zdarzyło mi się raz w innym produkcie, że atomizer b...
Chyba jeden i drugi jest ciepły :)
Które odcienie są chłodne?
Nie kruszy się na powiekach.
Ja mam tendencję do mocnego przyciskania wszystkiego (ściskania, trzymania mocno, itd.), więc ba...
Wazelinkę smakową stosuję na usta, zdarza mi się też posmarować nią skórki wokół paznokci.
Pod każde cienie warto nałożyć bazę, wtedy jest lepsza przyczepność i trwałość kolorów.
Czy nakładacie te cienie na bazę?
Moje włosy niby są ładne ale każy szampon je wsusza a odżywki przetuszczają.
Jest maska do włosów i skóry głowy Wax z firmy Pilomax. Stosowałam ją jak miałąm problem ze skórą głowy.
szampon moze wysuszać jesli zawiera sls lub sles ,ja juz od jakiegos czasu uzywam szamponów dla dzieci do mycia włosów ,moze sa mniej wydajne ale przynajmniej skład mi odpowiada . a co do odżywek najlepiej te naturalne .
Ja mogę polecić odżywkę issane, u mnie bardzo ładnie nawilża ale nakładam ją dopiero od połowy głowy. ale jeśli chcesz dobrego nawilżenia to faktycznie olejowanie to dobry pomysł, jednak dobór oleji zależy już indywidualnie od włosa.. jego grubości, porowatości itd :)
ja szukam własnie szamponu bez sls
olejuj je olejem odpowiednim dla porowatości Twoich włosów. :)
Alterrę polecam. Dość naturalny skład chyba bez sls i parabenów, ale ręki sobie nie dam uciąć. Bo już z 2 lata nie stosowałam, a jak wiadomo pamięć jest ulotna.
Olej kokosowy
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)