Pytanie do Ladymakeup.
Jak wykonać makijaż w stylu Samaire Armstrong jaki nosiła na co dzień w filmie " Męsko-damska rzecz " ?? jaki makijaż wykonać do szkoły gimnazjum ładny ale niezbyt widoczny?
Nie miałam okazji widzieć tych róży na żywo.
Jeśli końcówka nie jest uszkodzona, to tak. Zdarzyło mi się raz w innym produkcie, że atomizer b...
Chyba jeden i drugi jest ciepły :)
Które odcienie są chłodne?
Nie kruszy się na powiekach.
Ja mam tendencję do mocnego przyciskania wszystkiego (ściskania, trzymania mocno, itd.), więc ba...
Pod każde cienie warto nałożyć bazę, wtedy jest lepsza przyczepność i trwałość kolorów.
Czy nakładacie te cienie na bazę?
Na razie nic nie przebiło u mnie Mary Lou Manizer ♥
Jak wykonać makijaż w stylu Samaire Armstrong jaki nosiła na co dzień w filmie " Męsko-damska rzecz " ?? jaki makijaż wykonać do szkoły gimnazjum ładny ale niezbyt widoczny?
naturalny i delikatny czyli moim zdaniem wytuszowane rzęsy i jeśli chcesz nałozyć coś na usta to proponuje błyszczyk w naturalnych półtransparentnych odcieniach.
Do gimnazjum ja bym zrobiła coś bardzo naturalnego, tak jak mówi monika :)
podzielam zdanie
naturalność górą czy to do szkoy czy na codzień
ja nie lubie przerysowanych makijazy
Do szkoły makeup no makeup. Ja się tak malowałam jak byłam w liceum. Niby delikatnie, a i tak zbierałam komplementy.
naturalny i delikatny czyli moim zdaniem wytuszowane rzęsy i jeśli chcesz nałozyć coś na usta to proponuje błyszczyk w naturalnych półtransparentnych odcieniach.
dokładnie tak! ;)
:)
zamiast błyszczyka można też użyć pomadki w jakims naturalnym kolorze
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)