Przeróbki:)
Jako że pogoda dzisiaj nie zachęcała do wyjścia na dwór postanowiłam poprzerabiać ubrania w których już nie chodzę.Oto efekty mojej pracy:P
U mnie też się nic nie zmieniło, niemalże wszystko kupuję online.
Przeważnie kupuję online. Bardzo rzadko chodzę do sklepów.
No tak, szczególnie lubię takie polskie marki jak Hibou :) Zamawiam od nich online i nigdy się n...
Jak z trwałością tych pomadek? 16 godzin na ustach według producenta, ale żadna pomadka tyle mi ...
Ciekawe jaki to zapach :)
ja jestem ciekawa czy ma nuty słodkie czy bardziej orzeźwiające?
Tej mgiełki nie miałam jeszcze i też jestem ciekawa, a szczególnie tego, jak pachnie ♥
Czy jest trwała?
Też jestem ciekawa.
Jako że pogoda dzisiaj nie zachęcała do wyjścia na dwór postanowiłam poprzerabiać ubrania w których już nie chodzę.Oto efekty mojej pracy:P
Fajnie i pomysłowo ja też zawsze mam zamiar poprzerabiać ciuchy, zaopatruję się w różne drobiazgi i ozdóbki, po czym rzucam na na dno szafy ;p podziwiam za zapał
A propo przeróbek, dzisiaj odebrałam moją sukienkę:) Jak dla mnie wygląda super (musiałam zrezygnować z ramiączka po skosie bo nie trzymało sukienki tak jak tego chciałam ale mimo wszystko wygląta fajnie i mąż zadowolony:)
Nitko a wsadzisz zdjęcie?jestem bardzo ciekawa efektu końcowego
ja też
Wstawię:)
też jestem ciekawa:) więc czekamy z niecierpliwością
Mam nadzieję że wam się będzie podobać:) Ten pas pod biustem źle ułożyłam i dziwnie wygląda ale jak się to zrobi starannie to wygląda ładnie a poza tym biust wygląda płasko:) ale to dlatego że bieliznę mam nie tą co trzeba:). A zdjęcie jest takie sobie ze względu na brak zdolności do fotografowania:) W sobotę postaram się zrobić zjęcie tego jak będę wyglądać z makijażem (gotowa do wyjścia) To jak sukienka wyglądała przed jest w Plotkach- a może coś na temat stroju.
Wcześniej tego nie zauważyłam ale wyglądam jak bym była w ciąży:)
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)