Przechowywanie pędzli
Chyba nie ma jeszcze takiego wątku. Przynajmniej nie znalazłam. Ciekawi mnie w czym przechowujecie swoje pędzle do makijażu i jak często je myjecie i czym.
Czy nie zbiera się mocno w załamaniach powieki?
Efekty są ale bardzo delikatne.
Nie miałam okazji widzieć tych róży na żywo.
Jeśli końcówka nie jest uszkodzona, to tak. Zdarzyło mi się raz w innym produkcie, że atomizer b...
Chyba jeden i drugi jest ciepły :)
Które odcienie są chłodne?
Nie kruszy się na powiekach.
Ja mam tendencję do mocnego przyciskania wszystkiego (ściskania, trzymania mocno, itd.), więc ba...
Wazelinkę smakową stosuję na usta, zdarza mi się też posmarować nią skórki wokół paznokci.
Chyba nie ma jeszcze takiego wątku. Przynajmniej nie znalazłam. Ciekawi mnie w czym przechowujecie swoje pędzle do makijażu i jak często je myjecie i czym.
Trzymam pędzle w dwóch kubeczkach, w jednym do twarzy a w drugim pędzle do cieni :) kosmetyki też mam tak podzielone.
Ja również nie będę oryginalna :). Swoje pędzle trzymam w kubeczku, niczym nie przykryte bo przy codziennym stosowaniu tak jest najwygodniej. Swoje pędzle myję mydłem Biały jeleń lub szamponem dla dzieci Baby dream.
A nie boicie się, że osiada na nich kurz?
swoje trzymam w szafce i jest ok:)
Ja moje pędzle trzymam w szufladzie, dzieki czemu się nie kurzą za bardzo. Myje je szrym mydłem :)
Pędzle trzymam w tubie z podziałem na pędzle do oczu i twarzy. Mam ich tyle, że przez tydzień ewentualnie dwa zbrudzę wszystkie i je myję. Podejrzewam, że gdybym miała ich więcej to część nieużywaną chowałabym do szuflady.
Widzę, że kubeczki rządzą :D
Też swoje tak trzymam, dodatkowo na pędzle mam te bruch guardy więc na pewno się nie kurzą kiedy stoją po prostu na toaletce w pokoju
ja nie trzymam pędzli w szufladzie, i staram sie myć regularnie ale różnie mi to wychodzi
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)