Przebarwienia wokół oczu
Dziewczyny od kilku dni mam problem, a mianowicie mam zaczerwienioną skórę w zewnętrznych kącikach oczu Kiedy dotykam tam skóry jest lekko obolała Nie wiem co to i co robić, doradźcie.
Naprawdę długo utrzymuje się na ustach?
Czy jest wydajny?
Czy one naprawdę dają radę, wyglądają naturalnie? Czy wymagane jest mycie włosów tego samego dni...
Ja tez nie miałam okazji używać.
no dokładnie
Ile tego lejecie na 5 kg wsad?
Zależy mi na wydajnym kosmetyku, który łatwo będzie się rozprowadzał po skórze. Czy ten mus ma t...
Ojej nie widziałam nigdy wcześniej takiego produktu :D
Zazwyczaj olejki pozostawiają jakiś filtr na skórze.
Dziewczyny od kilku dni mam problem, a mianowicie mam zaczerwienioną skórę w zewnętrznych kącikach oczu Kiedy dotykam tam skóry jest lekko obolała Nie wiem co to i co robić, doradźcie.
Moze podraznilas, uzywasz jakiegos nowego linera lub maskary badz kremu do oczu ?
Ja mam tak wrazliwe oczy, ze musialam zrezygnowac z malowania linii wodnej oka, z kremem do oczu tez musze sie delikatnie obchodzic bo wychodze na dwor i lzy mi leca buuu
Moze oklady z rumianku lub herbaty ?
Ja miałam kiedyś tak po demakijażu oczu, chyba mleczko mi nie pasowało :/
Oj, ja tak mam po kazdym demakijazu, dlatego uzywam kosmetykow, ktore mozna latwo zmyc mydlem i woda.
Nie zmieniałam produktów, używam tego, co zawsze. Jedyne co ostatnio zmieniłam, to to, że wróciłam do kremu matującego z garniera, bo ziaja mi się skończyła, a nie mam kiedy jechać na zakupy:( Ale tego garniera używałam już wcześniej(nawet wróciłam do tej samej tubki, którą miałam w domu, bo gdy używałam ziajki to ta leżała nieużywana i mam jeszcze pół kremu) i nic mi się po nim nie działo.
Może długo przebywasz na zewnątrz i z zimna masz łzy w oczach, które powodują te zaczerwienienia? Moja koleżanka tak miała.
No i właściwie to ostatnio w ogóle się przestałam malować , więc używam tylko tego kremu. Chciałam, aby skóra mi trochę odpoczęła od makijaży, a że siedzę w domu i wychodzę tylko wieczorami z psem na spacer to i tak nikt mnie w tych ciemnościach nie widzi, więc mogę sobie pozwolić na "paradowanie" bez makijażu;)
Oczy nie łzawią mi na zimnie, całe szczęście
Czasami tak się robi bez żadnego powodu, np coś w powietrzu albo jeszcze inna przyczyna. Zrób sobie jakieś zimne okłady wieczorkiem, albo tak jak mówi Megi1828 przykładaj rumiankiem i powinno ustąpić.
A jak długo ten krem lezał otwarty? Może się zepsuł i dlatego powoduje uczulenie? Na szkoleniu Avonu babka mówiła że kosmetyk od otwarcia można używać tylko przez kolejne pół roku, bo potem się psuje.
Oj nie pamiętam, ale nie leżał długo bo kremy szybciutko mi schodzą;) Teraz znów wróciłam do kremu firmy Ziaja i problem zniknął. Skóra znów dużo lepiej wygląda
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)