przez AiszkaArabskiSwiat
(343)
»
2012-01-09, o 19:03
Dziewczyny moja mama ma problem -mianowicie przebarwienia posloneczne punktowe-wygladaja troche jakby piegi na nosie pare i wokol oczu pare i chcialaby je zlikwidowac CZy znacie jakis skuteczny krem ktory zlikwiduje to ?
Doskonalosc jest nudna !! KOBIETA ZMIENNA JEST!!-raz kolor wlosow blond,nastepnym razem czerwony[color=#FF00BF:2k8gkssj]DODAJMY ZYCIU KOLORU!![/b][/color:2k8gkssj]DODAJMY ZYCIU KOLORU![/color][/color]!!
AiszkaArabskiSwiat
Re: Przebarwienia posloneczne na nosie wokol oczu
przez Paola
(288)
»
2012-01-26, o 16:52
Myślę ,że krem który ma w sobie jakieś ekstrakty z ogórków mógłby tu coś zdziałać:) A na co dzień pod makijaż Twa mama może stosować zielony korektor Pozdrawiam!
20111119134.jpg
Np coś takiego :)
Paola
przez karolina1005
(1211)
»
2015-08-13, o 17:45
fajny kolorek
karolina1005
przez KamiluŚkaa
(3324)
»
2015-08-13, o 23:39
Na przebarwnienia faktycznie dobry byłby właśnie jakiś korektor :)
Na przebarwienia posłoneczne krem raczej nie pomoże. Chyba najlepszym rozwiązaniem byłoby laserowe usuniecie przebarwień u dermatologa, ale to troche kosztuje. Doraźnie można sie wspomóc preparatem, który rozjaśni brązowe plamki. Z tego co wiem Bielenda ma w swojej ofercie serum anti-age rozjaśniające przebarwienia, zawierające 15% witaminę C i kwas cytrynowy, ale nigdzie w drogeriach go nie widziałam, jest chyba na razie dostępne tylko w internecie.
zuzka87
przez niecroza84
(127)
»
2015-10-07, o 09:27
Na przebarwienia posłoneczne krem raczej nie pomoże. Chyba najlepszym rozwiązaniem byłoby laserowe usuniecie przebarwień u dermatologa, ale to troche kosztuje. Doraźnie można sie wspomóc preparatem, który rozjaśni brązowe plamki. Z tego co wiem Bielenda ma w swojej ofercie serum anti-age rozjaśniające przebarwienia, zawierające 15% witaminę C i kwas cytrynowy, ale nigdzie w drogeriach go nie widziałam, jest chyba na razie dostępne tylko w internecie.
miałam do serum rozjasniające przebarwienia od Bielendy i musze przyznać, ze jest bardzo dobre, domowymi sposobami nie udało mi się rozjasnić przebarwień, a to serum poradziło sobie bez problemów, do tego skóra była ładnie nawilżona i napięta.
niecroza84
przez Talineczkanz
(361)
»
2015-10-07, o 11:07
Nie stosowałam jeszcze specjalistycznych preparatów, ale próbowałam Z ogórkiem - marny efekt, a właściwie brak. Z cytryną minimalnie lepiej, jednak cała skóra zostaje lekko rozjaśniona :/ więc praktycznie na jedno wychodzi. Cytryna jednak dobrze radzi sobie z przebarwieniami po pryszczach
Talineczkanz
przez Enrica
(17)
»
2015-10-07, o 11:59
Dermatolog tylko może pomóc w takim wypadku :/
Enrica
przez anka10
(5)
»