Propozycja
Czesc Ladymakeup !
Mam prośbę czy mogłabyś wykonac np. makijaż Kim Kardashian ponieważ bardzo podoba mi się jej styl Lub innej podobnej do niej gwiazdy która wykonuje taki sam makijaż?
nie zauważyłam ich nawet
A widziałam te nowości kątem oka, ale nie używałam i nie przyglądałam im się dokładniej.
Może na swięta coś będzie ;)
Nie słyszałam nic o tej promocji w tym roku..
Czy któraś z Was używała nowych masecze z firmy Marion, które dostępne są teraz w Lidlu? To taka...
Czy ktoś ma porównanie z bazą Infaillible z Loreala? Z Loreala jestem zadowolona, ale ta ma tyle...
Niestety nie miałam okazji
Ciekawa opcja :) Ktoś sprawdzał już? :)
Przede mną też remont domu, w tym łazienki. Najważniejsze, żeby właścicielowi się podobało :)
Czesc Ladymakeup !
Mam prośbę czy mogłabyś wykonac np. makijaż Kim Kardashian ponieważ bardzo podoba mi się jej styl Lub innej podobnej do niej gwiazdy która wykonuje taki sam makijaż?
Świetny pomysł od dawna chciałabym zobaczyć ten makijaz:)
Tu jest świetny makijaż Co prawda w stylu Evy Longori, ale pokazany jest krok po kroku. Ja skorzystałam, wygląda super
nie lubie tej kobiety
Tu jest świetny makijaż Co prawda w stylu Evy Longori, ale pokazany jest krok po kroku. Ja skorzystałam, wygląda super
Ja tam do niej nic nie mam :)
ja również jej nie lubie z czego ona jest znana ? z tego że jest znana ,zwykła celebrytka co świeci wieeeelkim tyłkiem
a mnie ona ani nie grzeje ani nie pali
evy longorii oo to chetnie zobacze
Akurat mi się taki makijaż nie podoba za bardzo.
Ladymakeup.pl to idealne miejsce w sieci dla wszystkich miłośników makijażu! Każdy znajdzie tu coś dla siebie. Zarówno pasjonaci, amatorzy sztuki wizażu, jak i profesjonaliści, wizażyści malujący na co dzień.
Na jednej stronie napotkasz filmiki urodowe, niezależne forum, liczne opinie popularnych kosmetyków, a także świetnie zaopatrzony sklep z kosmetykami i akcesoriami do makijażu.
Odnajdziesz tu filmiki instruktażowe z makijażem, video tutoriale krok po kroku, które od lat tworzymy na potrzeby naszych użytkowników. Ladymakeup to również porady dotyczące kosmetyków, ich porównania i sposoby zastosowań.
W ofercie sklepu dostępne są kosmetyki profesjonalne, satysfakcjonujące najbardziej wymagających wizażystów, takie jak Kryolan, Make Up Atelier Paris, Bikor, The Balm, a także rewelacyjne pędzle: polskie Hakuro, Maestro, czy światowych liderów jak SIGMA. Z popularnych, komercyjnych marek oferujemy m.in. MakeUp Revolution, GOSH, CATRICE, Essence PAESE, Bourjois, MaxFactor, E.L.F., Pierre Rene, ARDELL, REVLON i wiele innych.
Zapraszamy Cię do naszego kolorowego świata wizażu! Razem z nami rozwijaj swoją pasję makijażu!
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 17.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)