Produkty do brwi Essence
Firma Essence oferuje żel (maskara) do stylizacji brwi, zestaw z cieniami do brwi, jak i kredkę. Macie ich produkty? Lubicie je? Które polecacie?
Mnie ciekawi żel do brwi.
Ja do powiek najbardziej lubię hakuro. Jeżeli chodzi np. o pędzle do konturowania to mam tańsze,...
Do rąk doskonałe są kremy z Bielendy z linii In Good Hands
Jak się sprawdza jako szampon?
Ja lubię Ziaja różany, niedrogi i dobrze nawilża skórę.
Można mieszać z dowolnymi kosmetykami.
Od siebie polecam pędzle Jessup. Praktyczne, miękkie włosie, nic złego się z nimi nie dzieje.Uży...
Czy te krople można dodawać do balsamu do ciała?
Z jakiej firmy warto zaopatrzyć się w pędzle?
Zestaw jest okazały ♥ Czytałam, że pędzle tej firmy są bardzo dobre i polecane.
Firma Essence oferuje żel (maskara) do stylizacji brwi, zestaw z cieniami do brwi, jak i kredkę. Macie ich produkty? Lubicie je? Które polecacie?
Mnie ciekawi żel do brwi.
nigdy nie mialam nic z essence jakoś nie przemawia do mnie ta firma
Słyszałam że sa fajne :)
Ja chętnie dowiedziałabym się, czy warto kupić kredkę do brwi z tej firmy.
ile wersji kolorystycznych ma ten żel? jak ide do Hebe to nigdy nie moge go kupic bo jest tylko ten najjaśniejszy w szafach ;]
jeżeli chodzi o kredkę to polecam, chociaż lepsza jest kredka z Catrice
Pudrów do brwi osobiście nie lubię, ale te z Essence są w iare ok, oczywiście jeżeli lubicie używać produktów tego typu
Też się na nimi zastanawiałam
swietne, polecam
super, musze sprobowac
polecam, uzywam i sa swietne
osobiście nie używałam, ale nie słyszałam złych opinii na ich temat, wręcz przeciwnie :)
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)