Prezent dla faceta
Jakie propozycje? Tylko faceta dorosłego, koło 30.
Bez koszul, krawatów i skarpetek.
Podawajcie waszym zdaniem najlepsze pomysły
Czy warto go kupić za obecną cenę?
każdy jeden, ważne żeby się dobrze czuć
Mycie dłonią nie jest złe ale przy pomocy tej szczoteczki produkty lepiej i szybciej oczyszczają...
Hej, moim zdaniem przy wąskich ustach zanim zdecydujesz się na konkretny kolor to bym zatrzymała...
Swego czasu bardzo lubiłam Colossal z szczoteczkę, ale teraz mi się odmieniło i wolę teraz te w ...
Wydaje mi się, że chodzi o t by nie rozczesywać na mokro bez odżywki, z odżywką już można (a wrę...
Chętnie przejrzę Wasze propozycje :)
Wygląda zjawiskowo.
Długo jej używałaś, by zobaczyć pierwsze efekty?
Jakie propozycje? Tylko faceta dorosłego, koło 30.
Bez koszul, krawatów i skarpetek.
Podawajcie waszym zdaniem najlepsze pomysły
kubek który po zalaniu woda odslania np twoje zdjecie
Ja bym kupiła klucze- w tamtym roku na gwiazdkę kupiłam mężowy i był bardzo zadowolony tym bardziej że wyposaża swój garaż w różne sprzęty:) Ewentualnie jakieś akcesoria/bajery do auta. Lubię rzeczy które są praktyczne lub wiążą się z zainteresowaniem osoby obdarowywanej
Ja bym kupiła klucze- w tamtym roku na gwiazdkę kupiłam mężowy i był bardzo zadowolony tym bardziej że wyposaża swój garaż w różne sprzęty:) Ewentualnie jakieś akcesoria/bajery do auta. Lubię rzeczy które są praktyczne lub wiążą się z zainteresowaniem osoby obdarowywanej
mój tak samo powiększa swoją kolekcję kluczy. I teraz myślę co mu kupić na urodziny.
mój tak samo powiększa swoją kolekcję kluczy. I teraz myślę co mu kupić na urodziny.
Absolutnie się z wami zgadzam! Moj tez zbiera, ale kluczy to ma duzo i woli sam kupować... Teraz miał urodziny i mu kupiłam wiertarkę (oczywiscie jego kolega majster mi doradzil ) no i do tego, zeby było coś śmiesznego to kupiłam jeszcze taki gadżet do auta Komunikator-Samochodowy-LED cieszył się jak dziecko
MIKA23 - bardzo fajny pomysł.
Szukam właśnie propozycji w takich klimatach. Macie jeszcze jakieś inne? W tym stylu?
Chodzi o coś oryginalnego, co zapamięta
Jak chcecie jakieś paski, koszule, swetry z LEE albo WRANGLER to piszcie na priv. Myślę, że mamy korzystne ceny. Niestety nie zdążyliśmy wystawić. Zapraszam
Ewelina - nie chodziło o prezenty w takich klimatach, lecz raczej o coś takiego - http://prezentmarzen.com/lot-szybowcem-w-przasnyszu/ No właśnie - myślicie, że taki prezent spodoba się facetowi?
Ale może inne kobitki zechcą Bo z myślą o świętach przywieźliśmy takie rzeczy Niektórzy przed świętami kupują sobie coś, żeby ładnie wyglądać Okazja do prezentu dla siebie
ja też szukam jakiegoś prezentu dla mojego chłopaka, młodszego niż 30 jeżeli macie jakieś pomysły to zapraszam to wątku na moim blogu : http://szaro--kolorowa.blogspot.com/
To zależy co lubi. U mnie w grę coraz bardziej wchodzi coś ekstremalnego. Sądzę, że coś takiego na pewno by się sprawdziło. Jak to oceniacie? Nie uważacie, że taki prezent będzie super?
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)