Preparaty na pajączki na nogach?
Polecacie jakieś maści/ kremy/ preparaty które pomogą pozbyć się pajączków na nogach, albo sprawią że będą mniej widoczne? Bo mam z tym spory problem...
Nie miałam okazji widzieć tych róży na żywo.
Jeśli końcówka nie jest uszkodzona, to tak. Zdarzyło mi się raz w innym produkcie, że atomizer b...
Chyba jeden i drugi jest ciepły :)
Które odcienie są chłodne?
Nie kruszy się na powiekach.
Ja mam tendencję do mocnego przyciskania wszystkiego (ściskania, trzymania mocno, itd.), więc ba...
Wazelinkę smakową stosuję na usta, zdarza mi się też posmarować nią skórki wokół paznokci.
Pod każde cienie warto nałożyć bazę, wtedy jest lepsza przyczepność i trwałość kolorów.
Czy nakładacie te cienie na bazę?
Polecacie jakieś maści/ kremy/ preparaty które pomogą pozbyć się pajączków na nogach, albo sprawią że będą mniej widoczne? Bo mam z tym spory problem...
Miałam kiedyś krem z Avonu, który brązowił nogi i nadawał im lekko błyszczący wygląd. Śmierdział przepotwornie, ale był dobry. Niestety został wycofany.
Teraz używam kremu korygującego 10 w 1 cc bielendy. Lekko rozświetla, ma delikatne drobinki, daje subtelny satynowy efekt. Niestety ma małą pojemność - tubka 175 ml. Potrafi zatuszować drobne przebarwienia i pajączki. Myślę, ze jest godnym i znacznie tańszym nastepcą "rajstop w sprayu" Sally Hansen.
Miałam kiedyś krem z Avonu, który brązowił nogi i nadawał im lekko błyszczący wygląd. Śmierdział przepotwornie, ale był dobry. Niestety został wycofany.
Teraz używam kremu korygującego 10 w 1 cc bielendy. Lekko rozświetla, ma delikatne drobinki, daje subtelny satynowy efekt. Niestety ma małą pojemność - tubka 175 ml. Potrafi zatuszować drobne przebarwienia i pajączki. Myślę, ze jest godnym i znacznie tańszym nastepcą "rajstop w sprayu" Sally Hansen.
Tez stosuje krem cc z bielendy bo jest tani i dobry, sally hansen niestety zbyt drogi produkt dla mnie...
najpewniejsze są zabiegi w linice melitus na problemy z pajączkami na nogach
Moja mama używała kiedyś kremu Cmd Naturkosmetik i całkiem fajnie działał na pajączki, jednak nie likwidował ich w 100% ale lekko zmniejszał :)
zamiast szukać mazidła to do lekarza się udaj, być może da się to wyleczyć ziołami czy dietą
Też dużo słyszałam o tym, że można to leczyć różnymi ziołami :)
ja stawiam ziola i różne takie preparaty
zabiegi laserowe
Cięzko będzie usunąc kosmetykami pajączki. Wydaje mi się, że jedynie laser da radę.
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)