Praca dla makijażystek
Drogie Panie,
zachęcam do zapoznania się z bardzo atrakcyjną ofertą pracy, która może być połączeniem pracy ze spełnianiem marzeń :)
http://www.pracuj.pl/praca/make-up-artist-in-qatar-katar,oferta,3917999
Nie miałam okazji używać i też chętnie się dowiem.
Wydaje mi się, że nie ma tam typowych, dużych drobinek brokatu.
Równie dobry żel ma Pierre Rene, specjalny do błysków i brokatów. Sprawdza się fantastycznie.
Na Nyx Glitter Primer czy inną bazę?
Czy daje też radę utrzymać się na powiekach przy łzawiacych oczach?
Też jestem bardzo ciekawa. Nie widziałam tego Inglota na żywo, ale niestety zlikwidowali nam ich...
Wydaje mi się, że są mocno zbliżone do siebie odcieniem i wykończeniem, choć nie mogę odpowiedzi...
Zazwyczaj męskie kosmetyki mają silny męski aromat, choć nie zawsze niestety mi się on podoba
Nie zatopiłam w tych cieniach paluszków, ale wg mnie są one bardziej gładkie niż brokatowe jak t...
Drogie Panie,
zachęcam do zapoznania się z bardzo atrakcyjną ofertą pracy, która może być połączeniem pracy ze spełnianiem marzeń :)
http://www.pracuj.pl/praca/make-up-artist-in-qatar-katar,oferta,3917999
lubie ogladać filmiki z makijażami ale sama nie lubie kogoś malować
Ja właśnie wolę próbować i uczyć się na kimś, bo od razu widzę że coś idzie nie tak i mogę poprawić a u siebie już nie koniecznie :)
ja równiez
ja tez wole się uczyć
ja nie umiem się przekonać do robienia makijażu na kimś, mam stres, że coś mi nie pójdzie
Zawsze chcialas przejsc kurs makijazu, ale teraz przy tych wszystkich filmikach na YT moge robic to w domu zupelnie za darmo
Każda twarz to inna historia i znowu uczymy się od nowa.
ja mam nadzieję, że kiedyś malowanie innych osób stanie się moją stałą pracą :)
Ciekawa propozycja :D
wolę malowac innych niż siebie
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)