Powiększenie biustu
Czytałam o kilku metodach na powiększenie biustu ,jednak nie wiem, który jest najlepszy .Mam małe piersi i zastanawiam się nad ich powiększeniem .Proszę o pomoc .Czy miałyście powiększane piersi i jakim sposobem ?
Na mokry korektor.
Czy nie zbiera się mocno w załamaniach powieki?
Efekty są ale bardzo delikatne.
Nie miałam okazji widzieć tych róży na żywo.
Jeśli końcówka nie jest uszkodzona, to tak. Zdarzyło mi się raz w innym produkcie, że atomizer b...
Chyba jeden i drugi jest ciepły :)
Które odcienie są chłodne?
Nie kruszy się na powiekach.
Ja mam tendencję do mocnego przyciskania wszystkiego (ściskania, trzymania mocno, itd.), więc ba...
Czytałam o kilku metodach na powiększenie biustu ,jednak nie wiem, który jest najlepszy .Mam małe piersi i zastanawiam się nad ich powiększeniem .Proszę o pomoc .Czy miałyście powiększane piersi i jakim sposobem ?
Tak, ja zdecydowałam się na powiększenie piersi ,a dokładniej własnym tłuszczem . Też miałam na początku obawy ,ale się odważyłam .Metoda w 100 % naturalna .Szczerze mówiąc bałabym się mieć silikony , dużo słyszałam o powikłaniach po operacji .Teraz moje piersi są świetne ,mogę zakładać fajne bluzeczki na lato i biust super się prezentuje .Jeżeli się zdecydujesz na tę metodę to polecam naprawdę dobrą lekarkę dr .Monikę Grzesiak .To właśnie ona zrobiła mi ten zabieg .
ja robie wszystko zeby zmniejszac, inni powiekszaja:) ech zycie:)
ja natomiast nie odważyłabym się na powiększanie biustu sama nie wiem dlaczego .. może właśnie niczego mu nie brakuje (?).
Tak naprawde biust powiekszaja kobiety bardzo nieszczesliwe,wbrew pozorom,moja kolezanka powiekszyla sobie ale nie dla kogos tylo dla siebie
mnie sie wydaję, że kobieta powinna akceptować się taką jaka jest.. a jeśli już robi coś w stylu powiększania biustu to powinna to robić tylko i wyłącznie dla siebie i swojej satysfakcji ale wiadomo każdy ma inne zdanie na ten temat ..
Tak też tak sądze KOBIETY POWINNY SIĘ A K C E P T O W A Ć !
JAK tu sie A K C E P T O W A C- jak taka propaganda przez TV, INTERNET ,GAZETY... jeszcze do tego faceci potrafia zwracac uwage kobiecie ,ze powinna inaczej wygladac,ze jest brzydka,ze to tamto ma nieladne Przeciez idzie Z W A R I O W A C..itp..
JAK tu sie A K C E P T O W A C- jak taka propaganda przez TV, INTERNET ,GAZETY... jeszcze do tego faceci potrafia zwracac uwage kobiecie ,ze powinna inaczej wygladac,ze jest brzydka,ze to tamto ma nieladne Przeciez idzie Z W A R I O W A C..itp..
masz tutaj trochę racji.. gazety, tv pełne pięknych kobiet o dużym biuście .. ale jeśli ktoś naprawdę ma silną wolę to jakoś to wytrzyma
a co do mężczyzn .. jeśli któraś mu się naprawdę podoba to na pewno powinien cię zaakceptować taką jaką sama się zaakceptowałaś
Z calym szacunkiem ale po co chcesz powiekszac biust ?
Nie napisze kto, ale ktos z mojej bliskiej rodziny, mezczyzna , kiedy dowiedzial sie ze jego partnerka chce sobie powiekszyc biust ( a byla naprawde plaska jak deska ) postawil ultimatum, ze jesli to zrobi to on od niej odejdzie.
Poza tym nie masz gwarancji, ze operacja odbedzie sie bez komplikacji. Polecam artykuly:
http://www.fakt.pl/Zapadla-w-spiaczke-p ... 774,1.html
http://dziendobry.tvn.pl/video/poddala- ... 40320.html
Dobrze sie zastanow, czy naprawde warto ?
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)