Poszukuje pudru sypkiego bardzo drobniutkiego 100%KRZEMIONKA
Dziewczyny poszukuje pudru sypkiego bardzo drobniutko zmielonego sklad: 100% krzemionka (SILICA) w wzglednej cenie
U mnie też się nic nie zmieniło, niemalże wszystko kupuję online.
Przeważnie kupuję online. Bardzo rzadko chodzę do sklepów.
No tak, szczególnie lubię takie polskie marki jak Hibou :) Zamawiam od nich online i nigdy się n...
Jak z trwałością tych pomadek? 16 godzin na ustach według producenta, ale żadna pomadka tyle mi ...
Ciekawe jaki to zapach :)
ja jestem ciekawa czy ma nuty słodkie czy bardziej orzeźwiające?
Tej mgiełki nie miałam jeszcze i też jestem ciekawa, a szczególnie tego, jak pachnie ♥
Czy jest trwała?
Też jestem ciekawa.
Dziewczyny poszukuje pudru sypkiego bardzo drobniutko zmielonego sklad: 100% krzemionka (SILICA) w wzglednej cenie
Najłatwiej by ci było zamówić przez internet czystą krzemionkę i pudełeczko na nią. Jest taka jedna strona, która rozprowadza produkty do samodzielnego zrobienia kosmetyków.
Krzemionka 1
Krzemionka 2
Na stronie tej znajdziesz też akcesoria do wykonywania kosmetyków i pudełka do przechowywania gotowych produktów.
Nie korzystałam jeszcze nigdy samodzielnie z ich oferty, cały czas się zastanawiam, czy nie spróbować sobie zrobić podkładu na lato wg ich przepisów.
na stronkach z naturalnymi kosmetykami polecam poszukać
Również polecam kupić czystą krzemionkę. Z pewnością wyjdzie dużo taniej niż typowy puder z taką właśnie krzemionką.
Wydaje mi się, że biochemi urody było coś takiego i make up forever ma na pewno swój puder HD 100% krzemionki. Jego małe opakowanie kosztuje ok 40zł, ale jest tak dobrze zmielony, że idealnie wygładza twarz i wystaczy jego maleńka ilość.
MUF ma włąsnie takie puder :)
Czy czasem czysta krzemionka nie przesuszy skóry zbyt mocno? Lepiej dodać choć trochę skrobii ryżowej, jeśli chce się zrezygnować zupełnie z talku.
ben nye
Również polecam kupić czystą krzemionkę. Z pewnością wyjdzie dużo taniej niż typowy puder z taką właśnie krzemionką.
tez tak uważam
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)