Porady i opinie :)
Hejka, :) Poradźcie co zmienić w soim makijażu? :)
Ja do powiek najbardziej lubię hakuro. Jeżeli chodzi np. o pędzle do konturowania to mam tańsze,...
Do rąk doskonałe są kremy z Bielendy z linii In Good Hands
Jak się sprawdza jako szampon?
Ja lubię Ziaja różany, niedrogi i dobrze nawilża skórę.
Można mieszać z dowolnymi kosmetykami.
Od siebie polecam pędzle Jessup. Praktyczne, miękkie włosie, nic złego się z nimi nie dzieje.Uży...
Czy te krople można dodawać do balsamu do ciała?
Z jakiej firmy warto zaopatrzyć się w pędzle?
Zestaw jest okazały ♥ Czytałam, że pędzle tej firmy są bardzo dobre i polecane.
Wg mnie super! Nic bym nie zmieniała :) Tylko twarz trochę odróżnia się od reszty ciała więc myślę że to dobry makijaż na wieczór przy sztucznym świetle albo do pełnej bluzki :)
jakie masz piękne oczy <3
Wg mnie super! Nic bym nie zmieniała :) Tylko twarz trochę odróżnia się od reszty ciała więc myślę że to dobry makijaż na wieczór przy sztucznym świetle albo do pełnej bluzki :)
No właśnie na żywo było ok, a w świetle się popsuło :( Poza tym miałam podrażnioną skórę na dekolcie od słońca, więc taka dziwna wyszła xD
Dziękuję <3
Makijaż bardzo ładny , nie za mocny ;)
moją uwagę najbardziej przykuwa fryzurka i usta - co masz na nich?
Piękny makijaż, ale moją uwagę najbardziej zwróciły Twoje oczy <3 Piękny kolor ;)
ładny makijaż, tylko nad brwiami bym jeszcze popracowała :)
ładny makijaż, tylko nad brwiami bym jeszcze popracowała :)
Brwi są w fazie odrostu po wizycie u pseudokosmetyczki :D
Jedyne co bym zmieniła to kreskę na górnej powiece. Jest trochę za gruba. Poza tym jest OK
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)