Pomysł na prezent z okazji Dnia Babci i Dziadka
?????????
Czy jest trwała?
Też jestem ciekawa.
Ładnie i długotrwale pachną?
Ciekawa jestem zapachu tych balsamów :)
Nie miałam okazji używać, więc jestem też ciekawa.
Czy efekt krycia, jaki widzimy na swatchach, uzyska się po jednym przeciągnięciu linera na skórz...
Moim zdaniem to tak standardowo jak inne dobre balsamy
Witajcie, chciałabym się dowiedzieć w jaki sposób i gdzie mogę zamówić prenumeratę magazynu Make...
Także chętnie się dowiem
?????????
Wszystko zależy od upodobań samych obdarowywanych. Moja Babcia jest bardzo religijna i była zachwycona kiedy ostatnio podarowałam jej przywieziony z pielgrzymki obraz Matki Boskiej Licheńskiej. Poza tym tak sobie myślę, że może samodzielnie upieczone ciasto mogłoby być miłym gestem w stronę Dziadków albo wspólne lub Twoje zdjęcie oprawione w ładną ramkę.
Ramki na zdjęcia. Może jakieś suplementy dla seniorów. Ewentualnie coś ze sfery zainteresowań.
sjplementy, słodycze
Ja w tym roku będę kupować wielką ramkę na zdjęcia i wstawię do niej stare zdjęcia z młodości Babci i taki prezent jej podaruję, ona lubi takie rzeczy więc będzie idealny :)
suplement dla seniorów , kubek z fajnym napisem i duża ramka na kilka zdjęć to moim zdaniem fajne pomysły
Po prostu pamięć, podarowanie 1-2 godzin swojego czasu, rozmowa, wspólna kawka i słowo "kocham cie".
Ramki na zdjęcia. Może jakieś suplementy dla seniorów. Ewentualnie coś ze sfery zainteresowań.
fajny pomysl
Nie mam dziadkow
Ja tez
Ja zawsze kupuje słodycze.
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)