Podklad dla cery naczynkowej ,taki ktory nie dusi skory
Dziewczyny jakie ,jaki podklad mozecie polecic dla skory naczynkowej? ,ale taki ktory nie bedzie dusil skory
U mnie też się nic nie zmieniło, niemalże wszystko kupuję online.
Przeważnie kupuję online. Bardzo rzadko chodzę do sklepów.
No tak, szczególnie lubię takie polskie marki jak Hibou :) Zamawiam od nich online i nigdy się n...
Jak z trwałością tych pomadek? 16 godzin na ustach według producenta, ale żadna pomadka tyle mi ...
Ciekawe jaki to zapach :)
ja jestem ciekawa czy ma nuty słodkie czy bardziej orzeźwiające?
Tej mgiełki nie miałam jeszcze i też jestem ciekawa, a szczególnie tego, jak pachnie ♥
Czy jest trwała?
Też jestem ciekawa.
Dziewczyny jakie ,jaki podklad mozecie polecic dla skory naczynkowej? ,ale taki ktory nie bedzie dusil skory
Maybelline Affinitone, Avene i myślę, ze z Kryolana fluid - wszytskie są delikatne
Avene- odpada niestety jest kiepski tak naprawde ,prawie nic nie kryje ,robi taka maz tlusta na skorze i blyskawicznie schodzi..
affinitone jest rzeczywiście delikatny ale zawiera alkohol denaturowy na jednym z pierwszych miejsc wiec jesli to komus nie przeszkadza to podkład ok
Maybelline Affinitone, Avene i myślę, ze z Kryolana fluid - wszytskie są delikatne
miałam Maybelline i naprawdę dobry był :)
loreal
loreal true match. Lekki podkład o delikatnie wodnistej konsystencji, ale jak dla mnie krycie jest w sam raz. Nie jst sztuczny i nie tworzy efektu maski.
podobno Pharmaceris są całkiem niezłe :) ja lubię też Bourjois Healthy Mix
podobno Pharmaceris są całkiem niezłe :) ja lubię też Bourjois Healthy Mix
mam fludi z Pharmaceris i jestem z niego zadowolona
uzywalam kiedys pharmaceris ale maja slaby wybor kolorow
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)