Pierwsza wizyta u ginekologa;/
We środę idę pierwszy raz do ginekologa;/ tak się stresuję, że szok:( boje się samego badania oraz tego, że może coś wykryją;/ bo raczej taka wizyta do przyjemnych nie należy;/
Jeśli końcówka nie jest uszkodzona, to tak. Zdarzyło mi się raz w innym produkcie, że atomizer b...
Chyba jeden i drugi jest ciepły :)
Które odcienie są chłodne?
Nie kruszy się na powiekach.
Ja mam tendencję do mocnego przyciskania wszystkiego (ściskania, trzymania mocno, itd.), więc ba...
Pod każde cienie warto nałożyć bazę, wtedy jest lepsza przyczepność i trwałość kolorów.
Czy nakładacie te cienie na bazę?
Na razie nic nie przebiło u mnie Mary Lou Manizer ♥
Zapach jest kwestią gustu. Mi też nie wszystkie aromaty się podobają ;)
We środę idę pierwszy raz do ginekologa;/ tak się stresuję, że szok:( boje się samego badania oraz tego, że może coś wykryją;/ bo raczej taka wizyta do przyjemnych nie należy;/
nie jest źle oczywiście dużo zależy od lekarza. Mój pierwszy doktorek miał świetne podejście i pewnie dlatego wizyty u ginekologa nie są dla mnie czymś strasznym. Przeszłam też parę małych zabiegów - oczywiście nie należały one do miłych ale nie była to też jakaś wielka trauma Oczywiście warto się badać, a zwykła kontrolna to nic bolesnego. Każda z nas zawsze bała się tego pierwszego razu w gabinecie ( że się tak wyrażę ) ale później zobaczysz, że to nic strasznego.....hehe szczerze to większego stresa mam przed dentystą niż ginekologiem
Ja poszlam do ginekologa faceta pierwszy raz i jakos zbytnio sie nie stresowałam. A dodam, że jestem bardzo wstydliwa i nie rozbieram się ot tak przy kimś. No ale wzięłam to na logikę, on już niejedną nagą kobietę widział, bo taka jego praca, więc czego mam się wstydzić? Dla niego to już rutyna przecież i w ciągu dnia sie tyle naogląda, że pewnie ma już dość Więc nie ma się czego bać. A co do wykrywania czegoś, to lepiej żeby (cokolwiek to by miało być) wykryto to zawczasu niż potem się rozwijało i było nie do wyleczenia.
Teraz wyobrazcie sobie w jakiej sytuacji była moja koleżanka, kiedy w wieku 17 lat poszła do gina, bo coś tam jej się porobiło (nie miała już wyjścia), a tam 10 chłopaczków praktykantów i kazał jej się rozebrać. Ona nie pomyślała, że ma prawo ich wyprosić (ja bym ich wyprosiła) no i musiała się rozebrać, a oni tylko patrzyli i głupkowato się uśmiechali. Także wizyta u jednego ginekologa, a już tym bardziej u kobiety, to nic takiego w porównaniu z tym, co moja koleżanka miała..
a ja bylam u chlopa i u baby ... ..i powiem Wam ,ze wiecej do baby nie pójde..zero delikatnosci,uciskala tak ,ze myslalam ze ją z bólu pogryze,jak mi tam w srodku wiercila i sprawdzala tym wziernikiem ,to tez niezbyt delikatnie to robila..doktor facet ,w moim przypadku sie lepiej sprawdzil,niz to nieczule babsko..brrr....aaa i nie chodze do mlodych facetow ,bo pewnie bym sie ze wstydu spalila..takze ja osobiscie ,wole isc do faceta niz do babki,,maja inne podejscie ..ale to juz kwestia na kogo sie trafi..ja trafilam na jedna niefajna i to byl jedyny i ostatni raz...a wiadomo badac sie trzeba,,cytologia i badanie piersi to podstawa.. potraktuj to badanie czarnulko ,jak kazde inne ,w koncu chodzi o Twoje zdrowie...
ja idę do kobiety bo jak większość z was przed facetem bym się nie rozebrała i miałabym dodatkowego stresa:) czytałam opinię o tej pani ginekolog i każdy ją chwali:) eh no zobaczymy:) jak sobie pomyśle to już mnie brzuch boli;/ a jeszcze na dodatek ide tam sama:( myślałam, że bedzie mi towarzyszył mój G ale jest za granicą.
ja jeszcze nigdy nie byłam u kobiety ginekologa:)
ja jeszcze nigdy nie byłam u kobiety ginekologa:)
Moje koleżanki też miały u kobiety złe doświadczenia. Faceci jakoś bardziej delikatni są.
Moje koleżanki też miały u kobiety złe doświadczenia. Faceci jakoś bardziej delikatni są.
słyszałam, że faceci są delikatni, ale ja bym się przed facetem nie rozebrała.
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)