Piękna buzia- pielęgnacja
Czy możecie polecić jakieś produkty do pielęgnacji, mycia buzi raczej z tendencją do przesuszania. Zależy mi na nazwach produktów lub poradach jak wspomóc pielęgnacje cery suchej i często ziemistej :)
Też chętnie się dowiem, jak z trwałością tej maskary.
Nie miałam okazji używać.
Nie używałam, jednak Eveline ma według mnie naprawdę dobrej jakości tusze do rzęs.
Czy jest trwały?
Nie używałam.
Nigdy nie korzystałam z takich farb, więc też jestem ciekawa.
Śpię na brzuchu, to nie ma opcji, żebym mi coś przetrwało na ustach :D
Także jestem ciekawa
Nie wiedziałam, że jest takie cudo. Muszę wypróbować.
Czy możecie polecić jakieś produkty do pielęgnacji, mycia buzi raczej z tendencją do przesuszania. Zależy mi na nazwach produktów lub poradach jak wspomóc pielęgnacje cery suchej i często ziemistej :)
Ja polecam regularne stosowanie masek oczyszczających i peelingów enzymatycznych, bo delikatne złuszczanie naskórka to pierwszy etap do promiennej skóry. Nawilżanie i rewitalizacja. Sera, kremy nawadmniające, ale to już w zależności od typu skóry i jej potrzeb.
polecam OCM ;) skóra po nim jest bardzo przyjemna i miękka
Ja codziennie oczyszczam twarz i kładę krem, czasem jak mam czas zrobię maseczkę lub peeling, ale też nie zdarza mi się to jakoś czesto :)
dokładnie
Polecam żel do mycia twarzy z nivea takie różowe opakowanie. Do cery suchej i wrażliwej :) Odkąd używam odpukać nie mam problemu z suchymi skórkami na twarzy :)
ja myje buzie żelem Effaclar, nastepnie przemywam srebrem koloidalnym, nakładam serum, wklepuje krem (albo i nie) , a 2-3 razy w tyg nakładam maseczki z glinki
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)