Pędzle syntetyczne czy z włosia naturalnego ??
Które są lepsze do wykonywania makijażu ???
Nie miałam okazji widzieć tych róży na żywo.
Jeśli końcówka nie jest uszkodzona, to tak. Zdarzyło mi się raz w innym produkcie, że atomizer b...
Chyba jeden i drugi jest ciepły :)
Które odcienie są chłodne?
Nie kruszy się na powiekach.
Ja mam tendencję do mocnego przyciskania wszystkiego (ściskania, trzymania mocno, itd.), więc ba...
Wazelinkę smakową stosuję na usta, zdarza mi się też posmarować nią skórki wokół paznokci.
Pod każde cienie warto nałożyć bazę, wtedy jest lepsza przyczepność i trwałość kolorów.
Czy nakładacie te cienie na bazę?
Które są lepsze do wykonywania makijażu ???
to zależy: bo do produktów kremowych (typu pomadka, podkład, korektor) najlepsze będą syntetyczne, zaś do pudrowych sprawdzą i syntetyczne i naturalne ale to zależy od upodobań. Osobiście wolę z włosia naturalnego ;) musisz spróbować wykonać makijaż różnymi pędzlami i wtedy sama się przekonasz którymi lepiej Ci się pracuje
Mam oba rodzaje. I wolę syntetyczne zdecydowanie.
ja również wole syntetyczne z różnych względów
zdecydowanie wole pedzle z wlosia naturalnego
zdecydowanie wolę pędzle syntetyczne,
Zalezy od pedzla
Mam i syntetyczne, i naturalne, jednak wolę syntetyczne. Szczególnie jeśli chodzi o pędzle do makijażu oczu
Mam takie i takie i wydaje mi się, że wszystko zależy do czego, do niektórych rzeczy wolę użyć pędzla naturalnego, do innych syntetycznego, mam też takie ,,mieszane", które też fajnie się sprawdzają, m. in. do konturowania twarzy, rozcierania cieni.
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)