Pędzle do makijażu z H&M
Co o nich sądzicie? Używałyście kiedyś?
Ja mam jeden i jestem zadowolona, kupiłam go z 5 lat temu na wyprzedaży i mimo częstego wykorzystywania nie zniszczył się ;]
Czy nie zbiera się mocno w załamaniach powieki?
Efekty są ale bardzo delikatne.
Nie miałam okazji widzieć tych róży na żywo.
Jeśli końcówka nie jest uszkodzona, to tak. Zdarzyło mi się raz w innym produkcie, że atomizer b...
Chyba jeden i drugi jest ciepły :)
Które odcienie są chłodne?
Nie kruszy się na powiekach.
Ja mam tendencję do mocnego przyciskania wszystkiego (ściskania, trzymania mocno, itd.), więc ba...
Wazelinkę smakową stosuję na usta, zdarza mi się też posmarować nią skórki wokół paznokci.
Co o nich sądzicie? Używałyście kiedyś?
Ja mam jeden i jestem zadowolona, kupiłam go z 5 lat temu na wyprzedaży i mimo częstego wykorzystywania nie zniszczył się ;]
Nigdy nie miałam ;p one są ogólnie dostępne w sprzedaży czy była to jakaś limitowana seria?
nigdy o takich nie słyszałam powiem szczerze
co jakiś czas są w h&m jakieś dostępne, zazwyczaj limitowane i wygląd się zmenia, ale są dostępne stacjonarnie i w sklepie internetowym
nie używałam, ale jak dla mnie sklep odziezowy nie moze robić dobrych kosmetyków i pędzli.
Ja kiedyś przechodziłam obok nich i powiem szczerze że wyglądają zachęcająco i chyba je kupie i przetestuje ;)
ja teraz na przecenie kupilam syntetyczny kabuki i jest świetny do pudru, a do tego bardzo ładnie wygląda ;]
Jeszcze nigdy ich nie widziałam, ciekawe.
ja teraz na przecenie kupilam syntetyczny kabuki i jest świetny do pudru, a do tego bardzo ładnie wygląda ;]
Powiem Ci że mnie zachęciłaś i chyba pójdę i kupię cały zestaw ;)
Wygooglowałam sobie te pędzle i rzeczywiście wyglądają świetnie! Szczerze powiedziawszy nigdy nie widziałam pędzli będąc w H&M ale pewnie po prostu źle patrzyłam :p Teraz przy najbliższej okazji dokładnie im się przyjrzę i pewnie kilka przygarnę.
Jak tylko się pojawią to być może się skuszę i zobaczę czy się sprawdzą :)
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)