Pędzel do pudru La Rosa
Hej. Który pędzel do pudru polecacie: Kabuki czy na długim trzonku? Nigdy nie uzywalam pędzli typu Kabuki, ale zaczynam się do nich przekonywać po wielu pozytywnych opiniach.
U mnie też się nic nie zmieniło, niemalże wszystko kupuję online.
Przeważnie kupuję online. Bardzo rzadko chodzę do sklepów.
No tak, szczególnie lubię takie polskie marki jak Hibou :) Zamawiam od nich online i nigdy się n...
Jak z trwałością tych pomadek? 16 godzin na ustach według producenta, ale żadna pomadka tyle mi ...
Ciekawe jaki to zapach :)
ja jestem ciekawa czy ma nuty słodkie czy bardziej orzeźwiające?
Tej mgiełki nie miałam jeszcze i też jestem ciekawa, a szczególnie tego, jak pachnie ♥
Czy jest trwała?
Też jestem ciekawa.
Hej. Który pędzel do pudru polecacie: Kabuki czy na długim trzonku? Nigdy nie uzywalam pędzli typu Kabuki, ale zaczynam się do nich przekonywać po wielu pozytywnych opiniach.
ja mam pędzel hakuro h 100 który uzyłam 2 razy a teraz lezy umyty ,zdezynfekowany i wogóle nie używany ,najchętniej bym go komuś sprzedała bo wiem że go wiecej nie użyję, także kto co lubi , jedna osoba woli mniejsze pedzle do pudru druga większe ja należe najwidoczniej do tej pierwszej grupy
Ale kabuki to też kwestia gęstości włosia. Kabuki mają go dużo, także bardzo dobrze wprasowuje się puder. Zwłaszcza matujący, żeby odpowiednio spełniał swoje zadanie. Jeśli jednak lubisz pudrem jedynie omieść delikatnie twarz to lepszy będzie pędzel z rzadszym włosiem.
Wlasnie chce zmatowic, bo mam cere mieszana i w strefie T po paru godzinach zaczyna sie swiecic
Ale kabuki to też kwestia gęstości włosia. Kabuki mają go dużo, także bardzo dobrze wprasowuje się puder. Zwłaszcza matujący, żeby odpowiednio spełniał swoje zadanie. Jeśli jednak lubisz pudrem jedynie omieść delikatnie twarz to lepszy będzie pędzel z rzadszym włosiem.
mam takie same zdanie
A ten H100 ma bardziej puszyste włosie niż H55? Myślę nad jego zakupem do makijażu mineralnego, ale szkoda mi wydawać kasy jeśli to praktycznie takie same pędzelki, tylk ojeden z trzonkiem :)
Nie jestem do niego przekonana
Chcialam kupic, gdy byl w promocji ale nigdzie nie ma zadnych opinii i nie zaryzykowalam
Mi lepiej pracuje się pędzlami na długim trzonku, ale każdemu odpowiada coś innego ;)
Ja osobiście wolę na długim trzonku.
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)