Pędzel do cieniowania
Cześć Dziewczynki:* Mam takie pytanie. Kupiłam wczoraj pędzel do cieniowania i mam problem. Kompletnie nie wiem, jak się nim posługiwać;) Kobietki, ratunku!
Olejek Busajna pozwala na dłużej utrzymac opalenizne, ładny kolor takze skórze nadaje taki złota...
Łatwo się nim kręci włosy, próbowałyście?
Moje gusta zapachowe :D
Nie używam żadnych balsamów podtrzymujących opaleniznę, jednie balsamy nawilżające.
Do podtrzymania opalenizny ale i by miała ładny złotawy koloryt doskonały jest Olejek Busajna. M...
Musi pięknie pachnieć ♥
Zdecydowanie, tylko na mokro.
Jeśli chodzi o wszystkie długotrwałe pomadki, to zmywam je dwufazowym płynem do demakijażu lub o...
Jak ją zmywacie?
Cześć Dziewczynki:* Mam takie pytanie. Kupiłam wczoraj pędzel do cieniowania i mam problem. Kompletnie nie wiem, jak się nim posługiwać;) Kobietki, ratunku!
a jaki pędzelek zakupiłaś ?
Ja dopiero zaczynam się malować i chcę kupić jakiś pędzelek do cieni, muszę sie na cos zdecydować :)
może zajrzyj na yt lub obejrzyj filmiki które udostępnia tutaj Ladymakeup i tam podpatrzysz jakie ruchy wykonywać. cięzko to opisać ;)
Pooglądaj filmiki Ladymakeup, jestem pewna, że Ci pomogą. :)
Blendowanie to nie czarna magia, spokojnie. Też polecam filmiki, bo lepiej coś zobaczyć jako obraz, niż starać sobie wyobrazić, co też ktoś pisze. Generalnie przy blendowaniu chodzi o roztarcie cienia na mgiełkę, by nie było widać "ostrych" krawędzi. Ruchy koliste i w prawo lewo w załamaniu i nad załąmaniem powieki polecam. Nie trzemy i nie naciskamy mocno.
Poćwiczysz, praktyka czyni mistrza. Trzymam kciuki.
Też dołączam się do pytania jaki masz pędzelek?
duzo jest takich pędzli
Też polecam filmy Ladymakeup
Hakuro h74
Ja mam dwa pędzelki do cieniowania z essence i jeden z for your beauty :)
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)