Patent na loczki -rozne sposoby

• 2011-07-24, o 17:42
  • 55
  • 17 049
  • 26
  • 43

Patent na loczki -rozne sposoby

Polecam-
- patent z skarpetki http://www.youtube.com/watch?v=3FV-YO46E8Y
- z papieru toaletowego http://www.youtube.com/user/LitlleStar1 ... UeVeiWutJs
Moze znacie jeszcze jakies ciekawe sposoby?

Doskonalosc jest nudna !! KOBIETA ZMIENNA JEST!!-raz kolor wlosow blond,nastepnym razem czerwony[color=#FF00BF:2k8gkssj]DODAJMY ZYCIU KOLORU!![/b][/color:2k8gkssj]DODAJMY ZYCIU KOLORU![/color][/color]!!

Re: Patent na loczki -rozne sposoby

Ciekawe te sposoby zwłaszcza ten ze skarpetą
Fajne

http://fryzurki.blox.pl/2010/09/FRYZURY ... ZYCIU.html

Andrea - Świetny sposób. Jak któraś wypróbuje to proszę o recenzję czy na pewno działa. Chociaż u mnie uzyskanie loków nie jest trudne. Jednak teraz muszę się do tego trochę bardziej przykładać. Jak byłam mała i tak do 15 roku życia miałam na głowie burzę loków. Teraz z biegiem lat włosy mi się puszą i nad lokami trzeba trochę popracować, ale wystarczy pianka i suszarka.

Ja zawsze kręcę prostownicą, albo lokówką
Może to trochę niszczy włosy ale to dla mnie najlepszy sposób.
Dziewczyny jeżeli uda się wam zakręcić włosy którymś z tych sposobów umieśćcie zdjęcia fryzurek, zobaczymy co wyszło

Andrea - Świetny sposób. Jak któraś wypróbuje to proszę o recenzję czy na pewno działa. Chociaż u mnie uzyskanie loków nie jest trudne. Jednak teraz muszę się do tego trochę bardziej przykładać. Jak byłam mała i tak do 15 roku życia miałam na głowie burzę loków. Teraz z biegiem lat włosy mi się puszą i nad lokami trzeba trochę popracować, ale wystarczy pianka i suszarka.

karoligrz

Ale ty masz piękne loczki na tym zdjęciu z awatara
Pozdrawiam

karoligrz

Ale ty masz piękne loczki na tym zdjęciu z awatara
Pozdrawiam

Dzięki:) Sposób ich uzyskania był taki jak u ciebie, czyli przy pomocy lokówki, do tego lakier i fryzurka gotowa. Na co dzień właśnie nie stosuję lokówki, bo wiem, że moje włosy tego nie przeżyją No ale na taka okazję jak ślub itp. można sobie pozwolić

Sprawdź w sklepie ladymakeup.pl:

hejka
mam zamiar wypróbować te patent ze skarpetą tylko jestem ciekawa jakim to środkiem pryskała te włosy może taki efekt dał właśnie ten preparat

Tym specyfikiem, o ile się nie mylę, była zwykła woda

ja szukam filmiku na delikatne, a zarazem trwałe fale, albo takie duże loki
może macie na to sprawdzone sposoby?

Hej dziewczyny robiłam te loczki ze skarpetą, na piance do włosów
Tak mi wyszły podoba się ???

Hej dziewczyny robiłam te loczki ze skarpetą, na piance do włosów
Tak mi wyszły podoba się ???

Andrea

Efekt ładny, włosy fajnie i delikatnie skręcone. A można dzięki tej skarpecie uzyskać efekt bardziej pokręconych loczków?

Szczególnie polecamy

A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K