Papier do pieczenia ZAMIAST Bibulek matujacych :)
TANSZY Patent - NA ZMATOWNIENIE SKORY ,ZAMIAST WYDAWAC SPORO KASY NA BIBULKI MATUJACE ,MOZNA pociac papier do pieczenia i je przykladac do twarz jak bibulki DAJA TAKI SAM EFEKT TYLKO TANIEJ WYCHODZI
Naprawdę długo utrzymuje się na ustach?
Czy jest wydajny?
Czy one naprawdę dają radę, wyglądają naturalnie? Czy wymagane jest mycie włosów tego samego dni...
Ja tez nie miałam okazji używać.
no dokładnie
Ile tego lejecie na 5 kg wsad?
Zależy mi na wydajnym kosmetyku, który łatwo będzie się rozprowadzał po skórze. Czy ten mus ma t...
Ojej nie widziałam nigdy wcześniej takiego produktu :D
Zazwyczaj olejki pozostawiają jakiś filtr na skórze.
TANSZY Patent - NA ZMATOWNIENIE SKORY ,ZAMIAST WYDAWAC SPORO KASY NA BIBULKI MATUJACE ,MOZNA pociac papier do pieczenia i je przykladac do twarz jak bibulki DAJA TAKI SAM EFEKT TYLKO TANIEJ WYCHODZI
O, dobrze wiedzieć, bo mnie osobiście bibułki matujące rujnują - nie wyobrażam sobie ruszyć się gdzieś bez nich. Ale rzeczywiście, to może się okazać świetnym pomysłem, trzeba wypróbować:)
O, dobrze wiedzieć, bo mnie osobiście bibułki matujące rujnują - nie wyobrażam sobie ruszyć się gdzieś bez nich. Ale rzeczywiście, to może się okazać świetnym pomysłem, trzeba wypróbować:)
Pierwsze słysze o takim zastosowaniu papieru do pieczenia, wprawdzie nie potrzeba mi bibułek ale to może być ciekawe. Tylko kiedyś widziałam taki papier z jakimś naoliwieniem wiec chyba nie o taki chodzi...
ja polecam taką metodę ;p tania i działa dokładnie jak bibułki matujące ;D
Czyli rzeczywiście.... coraz wiecej polecających nic tylko pociąć sobie na kawałeczki
ja musiałam się namęczyć właśnie na pocięciu kawałków, ale po za tym wszystko jest ok ;p i takie papierowe bibułki są świetne
Czyli jednak wszędzie można zastosowac jakies proste domowe metody bez wydawania majątku, w sumie i normalne chusteczki są ok ale jak to brzmi ładnie: bibułki matujące i od razu wyobraznia zaczyna działać
Czyli jednak wszędzie można zastosowac jakies proste domowe metody bez wydawania majątku, w sumie i normalne chusteczki są ok ale jak to brzmi ładnie: bibułki matujące i od razu wyobraznia zaczyna działać
U mnie kiedyś działały, teraz tego nie potrzebuje
U mnie kiedyś działały, teraz tego nie potrzebuje
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)