Pajączki
Od dawna zmagam się z popękanymi naczynkami. Chciałabym je zamknąć, szczególnie te wokół nosa. Z tego co wyczytałam to pozostaje laser... Tylko że jest milion różnych laserów. Który wybrać, aby zabieg był wykonany bezpiecznie?
Efekty są ale bardzo delikatne.
Nie miałam okazji widzieć tych róży na żywo.
Jeśli końcówka nie jest uszkodzona, to tak. Zdarzyło mi się raz w innym produkcie, że atomizer b...
Chyba jeden i drugi jest ciepły :)
Które odcienie są chłodne?
Nie kruszy się na powiekach.
Ja mam tendencję do mocnego przyciskania wszystkiego (ściskania, trzymania mocno, itd.), więc ba...
Wazelinkę smakową stosuję na usta, zdarza mi się też posmarować nią skórki wokół paznokci.
Pod każde cienie warto nałożyć bazę, wtedy jest lepsza przyczepność i trwałość kolorów.
Od dawna zmagam się z popękanymi naczynkami. Chciałabym je zamknąć, szczególnie te wokół nosa. Z tego co wyczytałam to pozostaje laser... Tylko że jest milion różnych laserów. Który wybrać, aby zabieg był wykonany bezpiecznie?
A dlaczego nie zapytasz w gabinecie, w ktorym juz robilas zabieg laserowy ?
Chciałabym się doradzić także i na forum osób które wykonały taki zabieg - z depilacji laserowej jestem zadowolona, ale może są też jeszcze inne lasery (tamten był dedykowany do depilacji), niż te które proponuje gabinet w którym byłam.
Wydaje mi się, że w gabinecie doradzą ci najlepiej jeśli o to chodzi.. moja mama miała zabieg zamykania naczynek ale nie miała specjalnego wybory jeśli chodzi o laser, przyszła, zrobiła i była zadowolona.. wystarczy wiedzieć gdzie można się udać, poszukać jakiego polecanego lub zaufanego miejsca :)
koleżanka mojej siosrty miała zamykane naczynka laserowo i jeszcze wiecej jej po jakims czasie w tym samym miejscu powychodziło ale to pewnie kwestia indywidualna
Moja znajoma miała zabieg na naczynka, ale w niektórych miejscach zostawił on małe blizny.
na szczście nie mam pajączków
Pajączki są okropne, też je mam i wydaje mi się, że z czasem coraz więcej. Też muszę im jakoś zaradzić.
CIężko jest usunąć takie pajączki. Mama ma jena twarzy, a że pali to ten fakt dodatkowo zaostrza ten defekt. Jak rzucała palenie wtedy była znacznie bledsza. Witamina c i rutyna wzmacnia naczynia. Ja łykam rutinoscorbin profilaktycznie.
A jakaś krioterapia, wymrażanie naczynek nie pomoże ich ujędrnić? Chociaż jak naczynka pękają często, to może być już problem dla neurologa.
Faktycznie, krioterapia może pomóc. Najlepiej z dermatologiem się skonsultować.
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)